Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Lagermodulet

+1
Jeg synes, at e-conomic omgående skal teste vareleverancer fra bestilling over modtagelse til overførsel til Vareleverandørfaktura.

Det går helt galt, når der indkøbes i fremmed valuta.

Det er nærmest en katastrofe, at der ikke tages højde for kursberegningen. Problemet opstår tilsyneladende, hvis der ikke tidligere har været registreret et varekøb i fremmed valuta på en vare.

Men for netop Jeres målgruppe, de små virksomheder, vil det kunne blive fatalt, når man ikke kender konsekvenserne af "opskrivning" af lagervarer.
i Forslag » Lagerstyring af (26.5k points)
status opdateret af
Hej Erik,

Jeg kunne ikke være mere enig. Det er skandaløst dårligt lavet. Især af et firma, der spænder internationalt.

Det burde være logik for burhøns at kunderne (os) ikke kun køber ind nationalt - selvom det da kunne være rart.

1 Svar

Hej Erik

Tak for dit indlæg.

Jeg har forsøgt at illustrere det tiltænkte flow med følgende video:
http://screencast.com/t/v1TrpBTGoLe

Her bliver der indkøbt i Euro - og kostprisen vil så naturligvis være omregnet med den kurs der fremgår af vareleverandørfakturaen.
Kommentarer og yderligere inputs til ovenstående modtages naturligvis.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)