Helligdage

+2
Hej e-conomic

 

Vil det være muligt at få kodet de officielle helligdage ind i projektmodulet så man ikke glemmer hvert år at de skal skiftes. Alternativt modtage en mail eller en pop up meddelelse der husker en på opgaven .

 

Support-Team
i Forslag » Projektstyring af (590 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Support-team.

Tak for jeres indlæg.

Jeg er helt enig i at dette ville være en super god idé, så det gøres automatisk og man ikke selv skal ind og rette det til hvert år. Det kan man jo hurtig glemme.

Jeg vil lade forslaget stå åben, og som overvejes, så har andre bruger med samme ønske mulighed for at stemme på det :)

Med venlig hilsen

Christina Heckmann

Forslag af (13.4k points)

Hej Brian

Jeg faldt lige over dette indlæg og kan se at du ikke har fået en opdatering til dette.

Det har nu været oppe, at vende på vores forum møde og her blev der taget beslutning om, at dette desværre ikke vil bliver implementeret systemet.
Når vi går ind og vurdere om det skal blive en del af systemet eller ej, så ser vi det i forhold til alle de andre forslag samt det vedligeholdelse vi foretager i systemet. Derudover så kigger vi også på de ressourcer vi ligger inde med. Da efterspørgslen ikke er stor efter netop dette har vi valgt, at ligge vores prioriteter anderledes.

Kan vi på et senere tidspunkt se, at efterspørgslen efter netop dette stiger, så er der mulighed for, at vi går ind og genovervejer forslaget - men for nærværende vil der ikke være fokus på dette.

Det du kan gøre er, at du kan oprette alle helligdage med det samme, dvs. 5 år frem, så skal du ikke huske at gøre det hvert år.
Selvom det ikke var det svar du have håbet på, så kan det hjælpe dig videre.

Du skal i hvert fald have mange tak for dit forslagsmiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)