fejl ved suporten samt lager modulet!!!!

0

I denne video viser en mand (at dømme efter stemmen), hvordan at man kan slette en delvist leveret og faktureret ordre. dette vil jeg gerne have mulighed for i min udgave at economic.

Men når jeg prøver på det så får jeg følgende fejlmeddelelse 

Fejl. ID 13470397

Og da jeg skriver til supporten bliver jeg ringet op af en af jeres suport rådgivere, som er MEGET insisterende om at dette IKKE er en mulighed i e-conomic.

 

Jeg er UHYGGELIGT træt af at få modsigende information fra e-conomic suport og vejlednings kilder. 

i Forslag » Lagerstyring af (3.3k points)
opdateret af
Hvornår bliver denne fejl fikset, jeg er ved at være træt af at spilde min tid på at ændre ordrene så de bliver registret som fuldt leveret.

min seneste fejl ID er 13599011

2 Svar

Hej Bjørn

Mange tak for dit indlæg smiley
Du har haft mailkorrespondance med min kollega Pernille herinde fra og syntes selvfølgelig også du skal have svar herinde, så andre kunder med problemet også kan høre om det.

Fejlen har vores teknikkere kigget på og de har også nu fundet en løsning på dette, går det hele efter planen vil denne blive rettet på onsdag i denne uge, så du kan få lov til, at slette en delvis leveret og faktureret ordrer.

Jeg kan godt forstå, at du er træt af, at få modstridende informationer fra os af og det er også dybt beklageligt, at du har fået dette og kan sagtens forstå, det er svært for dig at vide, hvad du skal tro jeg håber derfor ovenstående information vil hjælpe dig og det skal ikke ske igen, at du får forskellig information.

Jeg vil herinde opdatere endeligt, når fejlen endeligt er løst.


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Hej Bjørn.
Jeg faldt over dette gamle indlæg og kunne se, at det forsat stod til, at være igang.

Som du gerne skulle have oplevet så er fejlen rettet og har været det i et godt stykke tid. Så det er atter muligt, at slette ordre som er delvis leveret, så længe det der er "leveret" også er blevet faktureret.

Jeg vil gerne undskylde for, at vi ikke har fået opdateret indlægget i sin tid. Jeg ændrer indlægget til, at være gennemført så vi har overblikket igen.
Rigtig god dag.

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)