Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Overføre tid til tilbud og ordre

0
Hej

Som det er nu, kan der kun overføres tid fra projekt til faktura. Vi har behov for at dette allerede i tilbud/ordre-fasen kan lade sig gøre. Er det noget som kan blive implementeret ?

Det skyldes at vi har nogle forud indgåede ordre, hvor der tidsregitreres løbende. Når måneden er gået, samles op på et tilbud som skal sendes til kunde som så teldeler et indkøbsnummer, vi så skal bruge i den efterflg, fakturering. Derfor er arbejdsgangen altså at vi har behov for at kunne overføre timerne fra projektet til tilbuddet.

Det burde være en forholdsmæssig lille tilretning :-)
i Forslag » Projektstyring af (410 points)
status opdateret af 🔒
Hej e-conomic. Har i kigget på dette ?

1 Svar

Hej johe

Mange tak for dit indlæg smiley
Det er korrekt at du under tilbud/ordrer-fasen ikke kan overfører timer, km og omkostninger. Når vi kigger på hvornår du udsender dit tilbud eller ordrer så sker det inden arbejdet startes og du har derfor ikke nogle timer, km eller omkostninger registreret og, som der kan overføres. Du vil derfor skulle lave det på baggrund af en fast pris.

Det er denne måde projekt fakturerings flowet er udarbejdet og tænkt til i e-conomic. 

På baggrund af ovenstående vil det derfor ikke blive implementeret i systemet.

Jeg vil sige dig mange tak for indlægget og dit engagement her på forum smiley

 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)