Hovednumre og fakturering, samt "spærring af projekter

+1
Jeg har et ønske om at vi kan styre vores projekter, sådan at vi har et hovednummer hvorfra vi kan udskrive salgsfaktura iht. kontrakten. og "under" dette hovednummer skal der være en række undernumre som vi kan registrere omkostninger på, så vi kan følge vores delsager.

Som det er nu kan man jo ikke fakturere fra hovednumret, og vi skal derfor fakturere fra et af undernumrene, det er jo ikke så smart som ovenstånde vil være ;-)

Vi kunne også godt tænke os at vi kunne "spærre" et projekt, sådan at det sadigt er "åbent"/synligt, men at der ikke kan bogføres på dette uden tilladelse fra eks. chefen. (skial kunne åbnes igen med tilladelse fra administartor el lign.)

Det har undret mig at når der skal faktureres fra et projekt er det nødvendigt at åbne kunden, for gennem denne at finde det rigtige projekt, for så at åbne dette og så gå i "flere" for at kunne fakturere. det ville jo være mere naturligt blot at åbne (hovednumret/projektet direkte fra "projekt" og så skrive fakturaen direkt herfra?

Se dette er tiltag som jeres brugere vil blive endnu gladere for E-conomics ;-)

ring/skriv gerne hvis der ?
i Spørgsmål » Projektstyring af (130 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Bjarne

Mange tak for dit indlæg smiley
Hvor er det godt du bringer dette på banen for du kan faktisk alle ovenstående ting i e-conomic.

I e-conomic kan du oprette et hovedprojekt - det hovedprojektet gør er, at samle dine underprojekter du udfører for dine kunder herunder og det er dem du kan fakturerer.
Har du flere forskellige underprojekter du skal fakturerer så kan du godt gøre det på baggrund af hovedprojektet. Dette gør du ved at gå i salg-->kunder-->kunder. Herinde trykker du på knappen "projektoversigt" efterfølgende trykker du på knappen "vis hovedprojekter" og så kan du til højre for dine hovedprojekter trykke på fakturerings ikonet og oprette ud fra dette og overfører timer fra de tilhørende underprojekter.

I e-conomic kan du sagtens spærre projekter for vi give dig ret i, at det i f.eks. ovenstående situation kan være en smart feature.
Det du skal gøre for at spærre et projekt er, at gå i projekter-->projekter-->gangværende projekter. ud for det projekt du ønsker at spærre trykker på blyanten til højre i det nye vindue trykker du på fanen øvrigt her kan du i adgang ændre det fra "åben" til "spærret".

Når du sidder og fakturerer kan du sagtens, når du har oprettet din faktura trykke på "noter og referencer". Herinde fra kan du tilknytte projekt og efterfølgende overføre timer, km og omkostninger.

Jeg håber at ovenstående information kan hjælpe dig i dit arbejde og fakturering af projekter.

Endnu engang mange tak for dit indlæg og dit engagement her på forum smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (29.9k points)