Funktioner i "Ubehandlede" indscannede bilag

0
Hej,

2 forslag:

1) jeg havde en situation i går, hvor der ved en fejl var blevet sendt 150 bilag til vores economic aftale, som var en fejl og bare skulle slettes. Fra menuen "Ubehandlede" havde jeg kun mulighed for at vælge "slet" enkeltvis på bilagene - men hvis jeg i stedet gik til ubehandlede bilag fra kassekladden ved at "oprette fra indscannet" havde jeg muligheden i toppen af pop-up vinduet, at ændre alle bilags status på én gang til f.eks. Slet - smart! :) Men kunne i ikke implementere muligheden "Skift alle bilags status til.." i menuen "Ubehandlede" også? (kunne også være anvendigt til arkivering f.eks.)

2) Fra "Ubehandlede" kunne det være lækkert, hvis man kunne vælge "Anvend" på bilagene, i stedet for at man skal tilgå dem via kassekladden for at bogføre dem. Denne mulighed kunne også inkluderes i mit første forslag.

Det vil gøre arbejdsgangen væsentlig lettere ved gennemgang af indscannede bilag :)

Mvh Tina
i Forslag » Bilagshåndtering af (510 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Tina

Mange tak for dit forslag smiley
Jeg vil give dig helt ret i, at når "slet alle" funktionen er der under kassekladden, så vil det give rigtig god mening den også fremkommer under ubehandlede, i den forbindelse vil jeg rigtig gerne tage dit forslag med videre til vores forum møde hvor det vil blive vurderet.

I forhold til dit forslag nummer to, så inkludere jeg også dette, det jeg tænker er nemlig at der kommer det nøjagtig samme felt i toppen, som når du står inde i kassekladden, kan det lade sig gøre selvfølgelig.

Jeg vil sige dig mange tak for dit indlæg, jeg vil herinde opdatere hvad vi er kommet frem til på vores møde smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)

Hej Tina 
Jeg er igang med, at rydde lidt op i nogle af vores gamle indlæg og faldt her over dette som jeg kan se, at vi ikke har fået opdateret. Det vil jeg gerne undskylde for og derfor også opdaterer det nu. 

Som du har oplevet så er vores indscanning blevet opdateret af et par gange over det sidste stykke tid og nu er det f.eks. muligt, at "slette alle" bilag inde i ubehandlede - ved brug af knappen i højre hjørne som er en skraldespand. 


Det er også muligt, at vedhæfte fra ubehandlede til din kassekladde ved blot, at skrive det eksakte bilagsnummer.

For god ordens skyld så vælger jeg, at ændre indlægget til, at være "gennemført" så vi har overblikket igen.
Rigtig god dag og glædelig jul smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)