Overførsel af projektposteringer fra C5

0
Jeg skal overføre data fra et C5 system med projektmodul til E-conomics.

Er der nogle som har erfaringer med om det er muligt at overføre projektposteringer og saldo på igangværende projekter fra C5 til E-conomic.
lukket med noten: inaktivitet
i Spørgsmål » Projektstyring af (420 points)
lukket af

1 Svar

Hej Einfach.dk

 

Tak for dit indlæg og det glimrende spørgsmål :)

 

Hvis du har nogle tidsregistreringer, vil det ikke være muligt at overføre disse til e-conomic som udgangspunkt, der er naturligvis mulighed for at oprette dem manuelt, men dette ser vi ikke anvendt så ofte.
Har du nogle omkostningsposteringer kan disse sagtens importeres så snart du har opsætningen i e-conomic, hvis du anvender vores Superkladde, vil du kunne postere direkte på projekterne fra importen.

 

Vores "workaround" til at indlæse primosaldi på projekter, er at du opretter en medarbejder ved navn "Primo", så sætter du en kost/salgspris der stemmer med den saldo du vil have på projektet og laver så en tidsregistrering for denne medarbejder på projektet og godkender den. Så har du en kost og salgspris saldo på dit projekt.

 

Inden du registrerer næste projekt, skal du så ændre satsen på salgs/kostpris, således den passer med de saldi du har stående i din C5.

Jeg håber at du kan bruge denne løsning, omend den er et alternativ til manuelt at kunne indføre de projektposteringer du har fra C5.


Lad mig høre dine tanker om ovenstående smiley


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (34.9k points)