Informizely customer feedback surveys

Flere muligheder for styring af menupunkter under Basic-faneblad

0

Der ønskes mulighed for at tilvælge (mange) flere menupunkter når man opretter et Basic-faneblad

Jeg oplever tit jeg strander på at tilpasse en bruger fordi jeg ikke kan tilvælge et bestemt menupunkt og er så tvunget til at åbne op for hele faneblade i stedet for kun et basic-faneblad

 

Jeg vil bla gerne have mulighed for at tilvælge vareforbrug under Projekter 

 

Når jeg har en medarbejder der kun skal

- registrere tid (Projekter/Medarbejdere)

- registrere vareforbrug / registrer varer til projekter (findes ikke)

- følge med i sine tidsregistreringer (Rapporter/Medarbejderstatistik)

så skal de pt have adgang til hele projekt og hele rapport ..... - og især hele rapport er et problem :(

 

Dette er hovedindlæg for følgende indlæg:

19130


René Arpe

It-konsulent

i Forslag » Projektstyring af (17.3k points)
status opdateret af

3 Svar

Hej René

 

Tak for dit indlæg og det glimrende forslag.

Jeg kan sagtens følge dig i at der er nogle begrænsninger når man arbejder med Basic-faneblad og dette ødelægger jo lidt hensigten med at have dette helt brugerspecifikke faneblad.

 

Så jeg vil tage dit forslag med på vores næste prioriteringsmøde og se hvad mulighederne er for at implementere særligt de menupunkter du nævner her - og måske(forhåbentligt) yderligere menupunkter i Basic-fanebladet.

 

Jeg vil opdatere dette indlæg når der er konkrete nyheder i sagen smiley


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)
René,

For en ordens skyld: Du kan sagtens tilføje rapporten Medarbejderstatistik til et Basic-faneblad.

(Men nej, den kan ikke 'låses' til en given medarbejders egne data - dét er ikke en Basic-faneblad-begrænsning som sådan, men handler mere om, at adgangsbegrænsningen styres på menupunkter frem for data).

 

Mvh.

Christian Estrup

Director, e-conomic Core

 

image

Forslag af (20.9k points)
Hej Christian

Jeg var ikke lige opmærksom på at jeg både kan have et basic-faneblad OG give adgang til fx hele projektfanebladet - det hjælper selvfølgelig på det at de ikke skal have adgang til hele Rapport
men vil stadig MEGET gerne kunne vælge vareforbrug på basic :)
Fair point - dét ser vi på; det burde ikke være det store problem.

Mvh.
Hej Rene :)

Jeg kan du ikke har fået svar på dit indlæg her, så jeg giver dig lige en opdatering på hele sagen.

Jeg vil starte med at sige, at jeg er enig i der mangler muligheder under basic-fanebladene.

Derfor vil vi også gerne prøve at forbedre denne del lidt. Vi vil prøve at samle nogle af de mest efterspurgte faner og implementere dem løbende.

Jeg må indrømme, at alt det tekniske, der sker inde bag programmet, ikke er min spidskompetence. Derfor snakkede med en, som har mere forstand på det end mig.

Der er lidt forskel på, hvilke faner vi arbejder med derinde. Blandt andet dit eksempel med vareforbrug er lidt sværere end de andre at implementere, da det er kladder man kan tilpasse. Lidt ligesom kassekladden, hvor man kan oprette individuelle kladder.

Ikke desto mindre, så vil jeg gerne tage dit forslag med videre i bunken af de faner vi vil kigge på. Jeg vil med det samme sige, at fanebladene ikke har højeste prioritet, så du skal ikke forvente det kommer lige med det samme. Det bliver mere et løbende opgave, som vores udviklere vil kigge på hen ad vejen.

 

Hvis du, eller andre kunder har flere forslag til basic-faneblade vi mangler, så er i velkommen til at komme med dem. Så ryger de med i puljen :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (98.5k points)
Hej Jesper

"Lagerregulering" under Basic-Faneblade:
Vi mangler "Lagerregulering" under Basic-Faneblade, da vi gerne vil give mulighed for at lave lagerregulering uden at give adgang til hele Lager fanen.

"Smart Inbox" under Basic-Faneblade:
Lige nu hvor der ikke er godkendelses procedure i Smart Inbox, så er det nødvendigt at give nogle personer adgang til Smart Inbox uden at de får adgang til hele Regnskabsfanen, det vil være en stor fordel for os hvis vi kunne få link til "Smart Inbox" under Basic-Faneblade.

Med venlig hilsen
Tage Selbo
ServoTech
Hej Tage :)
Jeg noterer lagerreguleringer ned på listen. Det er dog en af de kladder man selv kan tilpasse, som jeg har beskrevet længere oppe, så jeg vil med det samme side, at chancen for at få denne ikke er ret stor.

I forhold til Smart Inbox, så er vi i gang med at kigge på et godkendelsesflow. Det er lige nu planlagt, at vi starter på det i Q1 2018.
Vil det løse din udfordring, så et basic-faneblad ikke er nødvendigt? :)
Hej Jesper
Tak for hurtigt svar.
Ad.1 Ok, jeg havde ikke set at lagerregulering er en af de kladder man selv kan tilpasse.

Ad. 2. Lige nu er der lang tid til at I slutter på det I starter Q12018 ;-), (jeg venter stadigvæk på de opdateringer der var blevet lovet afsluttet nu på hele Lager modulet, b.la. ophæve sendt bestilling), så helst et link nu.

God weekend
Hej igen :)

Jeg erkender blankt, at vi ikke har været gode nok til at leve op til de forventninger vi har givet.
Præcis i forhold til lager, så var det planlagt at være en af de næste punkter. Her var lige præcis muligheden for at ophæve bestilling på listen. Der har så efterfølgende været en ny prioritering af, hvad der skal kigges på og nu er det ikke længere det næste punkt.
Det er ikke fordi du kan bruge den information til så meget, det er jeg helt med på, men det er derfor det, der bliver lovet ikke altid bliver opfyldt.

Efter jeg har overtaget driften af vores forum, så har jeg forsøgt at være lidt mere præcis og påpasselig med at love ændringer på bestemte tidspunkter, men der skal altid tages forbehold for at planerne ændres.

Jeg vil dog sige, at godkendelsesflow er noget, som er højt prioriteret, så jeg håber du vil give en lidt tiltro til, at vi nok få det implementeret ;)

Uanset hvad, så er der ikke plads i vores planerne til at udbygge Smart Inbox som basic før senere end Q1, så det vil være den løsning du skal vente på.

Men mange tak og rigtig god weekend til dig også :)
Hej igen

Jeg kan se, at hvis vi opretter et link i vores kassekladde, så opdateres hurtig link og basicfaneblade automatisk, hvilket er godt.

Så burde det vel være lige så "let" at gøre det samme med  lagerkladden?

mvh Tage
Hej igen tage :)

Jeg spurgte dem, der sidder med det og de gav mig den melding, at disse kladder man selv kan tilpasse ikke var noget de ville tage med i overvejelserne. Det skyldes, at de svære at arbejde med end de mere statiske kladder. Om det er let er ikke noget jeg vil udfordre. Jeg stoler på deres vurdering. Om ikke andet, så er det dem, der tager beslutningen i sidste ende, og der vil disse kladder ikke komme med.

Mvh Jesper Mieritz