Bruger skabelon database

+1
Hej e-conomic

Bare et forslag. Hvorfor opretter i ikke en "bruger skabelon database". Det er jo en kæmpe fordel for jer at man i e-conomic modsat f.eks Navision og andre programmer selv kan oprettet og designe sine eksterne dokumenter. I de andre programmer koster det jo en formue at få lavet.

Men der sidder jo mange brugere som laver deres egne dokumenter hver gang de starter på e-conomic eller som i mit tilfælde måtte ty til hjælp for at komme i gang.

Hvorfor opretter i ikke en bruger skabelon database til eksterne dokumenter, hvor bruger kan uploade deres skabeloner for andre til frit at downloade dem, det kender man fra andre programmer og det kunne sikkert hjælpe mange til at hente et desig de gerne vil have men ikke selv kan lave.

Mvh Jesper Friis
i Forslag » Salg af (500 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Jesper,

 

mange tak for dit indlæg.

 

Jeg er enig i at det vil give god mening, at have flere skabeloner at vælge imellem, inde i e-conomics standardskabelonsamlinger. Som udgangspunkt kan man jo kun vælge mellem Engelsk m. bank, Tysk m. bank, DK m. bank og DK med girokort. Vi har dog gjort det således, at man selv ud fra disse standardskabelonsamlinger kan designe sine egne afarter deraf. Men jeg kunne rigtig godt tænkt mig at høre, hvordan denne database skulle se ud; skulle det så være sådan, at vi med kunders feedback kopierede folks designs, og lagde dem ud med beskrivelser af de forskellige elementer, alle positioner og bredde/højde mm.? Layouts er jo en integreret del af opsætningen i e-conomic, og der kan ikke importeres direkte fra andre slags templates end dem der er i e-conomic - her føler jeg at udfordringen ligger i forhold til dit forslag.

 

Jeg er meget interesseret i at høre hvordan din forestilling er i forhold til hvordan databasen skulle se ud, for jeg synes det er et rigtig interessant forslag.

 

Ser frem til at høre fra dig,

Med venlig hilsen

Jannik Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.3k points)
Hej Jannik,

Jeg ved jo ikke hvordan jeres backend fungerer. Men man kan jo gå ind og hente en række standard skabeloner som du selv siger.

Hvis du spørger mig er de skabeloner ikke særligt langt fremme, og hvis de bare skal se nogenlunde ud så er der lang vej igen. Derudover så er de i min verden meget "fordansket".

Ideen skulle selvfølgelig være ligesom i office at man på jeres hjemmeside ligger en række skabeloner som brugerne frit kan uploade og downloade - kan ikke lave en sådan funktion ja så kan jeg godt se der er en udfordring.

Men så ville jeg foreslå at man måske fik taget nogen forskellige designs for brugere og lagde fast ind i design - det er alt for begrænset det i har - for eksempel har i ingen designs i landscape - jeg tænker bare at brugerne kunne hjælpe jer og opstart med designs er trods alt en stor hovedpine for mange!
Hej Jesper

 

Endnu engang tak for dit forslag og undskyld den sene tilbagemelding.

 

Ja, det kunne uden tvivl hjælpe flere kunder med et større udvalg af design skabeloner, som valg under design & layout. Ikke mindst ved opstart.

Det er efterhånden længe siden du har skrevet dette indlæg og vi har efterfølgende haft denne overvejelse af flere omgange – dog uden, at det er blevet til et prioriteret fokus punkt.

Jeg må melde, at det fortsat ikke er en prioritet for nuværende og heller ikke i en planlagt fremtid. Derfor sætter jeg dette indlæg til ”implementeres ikke”.

Det betyder ikke at forslaget er helt kastet bort – nej, det vil blive genovervejet ved en eventuel opdatering/udvikling af design & layout modulet.

 

I mellem tiden har vi flere kunder, som nyder godt af, at kunne tilbyde oprettelse af individuelle layouts, som en service til andre af vores fælles kunder. Og er du administrator kan man fortsat kopiere layouts mellem sine kunder.

Med venlig hilsen

Rune Troels Larsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.7k points)