Lagermodul opsætning

0
Kloge hoveder søges...

Når vores lager bliver reguleret eller der bliver solgt vare, figurerer dette på konto 5820 bankkontoen i stedet for konto 5520 varelageret. Dette gør at bankkontoen ikke stemmer.

Hvordan får jeg ændret dettefremadrettet ?

Og hvordan får jeg rettet tidligere posteringer ?
i Spørgsmål » Lager af (180 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Frk. Jensen :)

 

Det virker også meget irriterende at den går over og påvirker din bank. Som jeg lige kan se det, så ligner det at din Varegruppe-opsætning er blevet sat "forkert" op, set i forhold til hensigten. Det kan du tjekke her:

 

Lager -> Varer -> Varegrupper -> Tryk på blyanten(rediger) ud for dine varegrupper -> Tryk på fanen "Lager" -> Der kan du tilføje en konto til dit varelager og til dit vareforbrug -> Det er her at jeg mistænker at du har fået tilføjet din bank 5820.

 

I følge vores standardopsætninger, så er opsætningen sådan her i varegrupperne:

Varekøb/lager: 5520

Vareforbrug: 1330

 

Mht. til de tidligere posteringer som der er blevet posteret på 5820 - og ikke 5520. Der vil jeg nok anbefale at du manuelt ompostere det samlede beløb fra 5820 til 5520. Ved at tage et kontokort på begge konti også på den måde finde ud af hvor meget det drejer sig om. Så kan du flytte det hele med en finanspostering.

 

Ser frem til at høre fra dig om det lykkedes at få det rettet :) - hvis der skulle være yderligere spørgsmål eller tvivl om ovenstående, så skal du også være mere end velkommen til at fange os/mig på:

info@e-conomic.dk eller på vores Hotline: 88 20 48 40 (9-14 / man-fre). :)

 


 


Med venlig hilsen

Mikkel Hansen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (2.1k points)
Det lykkedes :)
Nu stemmer banken på nær en drilsk halvtredser, men den skal jeg nok finde.

Tak for hjælp og hurtigt svar