forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Alle = 1000 istedet for Alle = 200

+4
Hej jeg vil meget gerne have at alle/s betyder 1000/s under Lagerregulering. istedet for at det betyder 200/s som det gør nu.

vi er igen ude i en ting som jeg umidelbart tænker er en ret lille ændring, men det ville kunne spare mig en del tid. når jeg f.eks. skal bogføre over 7000 linjer.

Desuden mener jeg at så længe man har sat det til at være under 100000/side så ville det give mere mening at skrive antallet istedet for f.eks. at kalde 200 for Alle
spurgt 26 Sep, 2014 i Forslag » Lager af Bjørn Holm (3,280 points)
status opdateret 8 Okt, 2014 af Lauris Sørensen

1 Svar

Hej Bjørn

Tak for dit spørgsmål på forum.

Det er et rigtig god spørgsmål du kommer med.
Det er sådan i programmet at vi har taget en vurdering i lagerreguleringerne at hvor mange posteringer man vil lave, vi har derfor vurderet at man ca. laver 50-100 og derfor er ”vis alle” derfor 200 linjer.
En meget stor del af vores brugere af lagersystemet vil aldrig opleve at have mere end 200 lagerreguleringer på én gang, hvorfor vi som udgangspunkt har fundet det fyldestgørende med 200/side. Jeg er dog klar over at visse arbejdsgange naturligvis kan afføde behovet for at postere mange lagerreguleringer, hvilket formentlig også er grunden til at du har adskillige reguleringer.
Når vi vælger at vise 1000/side i varekartoteket, er det med henblik på at ramme en balance mellem overblik og hastighed, her kan der indlæses 1000/side hvilket går relativt smertefrit, og stadig med et overblik der sikrer at du ikke får museskader af at scrolle igennem varekartoteket.

Med venlig hilsen

Kathrine Rydahl

Online regnskabsprogram
 

besvaret 2 Okt, 2014 Forslag af Kathrine Rydahl (960 points)
Som du kan se har jeg ændret typen til et ændrings forslag.
Og grunden til at det er lidt vigtigt for mig er at jeg, mødte ind til over 72000 regulerings linjer som af en eller anden grund var kommet frem på siden.
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”