Alle = 1000 istedet for Alle = 200

+4
Hej jeg vil meget gerne have at alle/s betyder 1000/s under Lagerregulering. istedet for at det betyder 200/s som det gør nu.

vi er igen ude i en ting som jeg umidelbart tænker er en ret lille ændring, men det ville kunne spare mig en del tid. når jeg f.eks. skal bogføre over 7000 linjer.

Desuden mener jeg at så længe man har sat det til at være under 100000/side så ville det give mere mening at skrive antallet istedet for f.eks. at kalde 200 for Alle
i Forslag » Lagerstyring af (3.3k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Bjørn

Tak for dit spørgsmål på forum.

Det er et rigtig god spørgsmål du kommer med.
Det er sådan i programmet at vi har taget en vurdering i lagerreguleringerne at hvor mange posteringer man vil lave, vi har derfor vurderet at man ca. laver 50-100 og derfor er ”vis alle” derfor 200 linjer.
En meget stor del af vores brugere af lagersystemet vil aldrig opleve at have mere end 200 lagerreguleringer på én gang, hvorfor vi som udgangspunkt har fundet det fyldestgørende med 200/side. Jeg er dog klar over at visse arbejdsgange naturligvis kan afføde behovet for at postere mange lagerreguleringer, hvilket formentlig også er grunden til at du har adskillige reguleringer.
Når vi vælger at vise 1000/side i varekartoteket, er det med henblik på at ramme en balance mellem overblik og hastighed, her kan der indlæses 1000/side hvilket går relativt smertefrit, og stadig med et overblik der sikrer at du ikke får museskader af at scrolle igennem varekartoteket.

Med venlig hilsen

Kathrine Rydahl

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (960 points)
Som du kan se har jeg ændret typen til et ændrings forslag.
Og grunden til at det er lidt vigtigt for mig er at jeg, mødte ind til over 72000 regulerings linjer som af en eller anden grund var kommet frem på siden.