Linjeskift i overskriften på kolonner i layout og design.

+4

Hej

Jeg har arbejdet en del med Design og Layout her på det sidste.

 

Jeg savner  muligheden for at skrive kolonne overskrifter med linje skift så det kommer til at se således ud

Stk. pris 

inkl. moms

I stedet for således

Stk. pris inkl. moms

 

Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor jeg ikke bare kan sætte flueben i Ombryd tekst et sted, sådan at den klare det automatisk. lige som jeg kan så mange andre steder i programmet.

 

 

i Forslag » Salg af (3.3k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Bjørn

Mange tak for dit indlæg smiley
I forhold til dit ønske om muligheden for, at splitte kolonne overskriften op, så kan dette godt gå ind og give komplikationer i forhold til kolonnens bredde da overskriften er optimeret til denne. Det vil derfor være svært at tilpasse denne, så den passer præcist med opbrydningen og den laver den præcis her hvor du ønsker er den nederste linje længere end den øverste.

Skyldes dit ønske om opbrydning, at du vil have en mindre kolonne så du kan få en af de andre kolonner bredere, så kan dette også gøres ved, at du går ind og ændre skriftstørrelsen på overskriften, så den kan holde sig inden for den aktuelle bredde. Dette gøres under redigering af kolonnen.

Selvom dit forslag ikke vil blive implementeret så håber jeg du alligevel kan komme videre og ovenstående løsningsforslag vil hjælpe dig smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Disse løsningsforslag hjælper mig ikke.

Det er ret normalt at man kan skifte linje ved at trykke på Enter i et text felt, for at markere linjeskift. det er ikke mere end det som jeg beder om.
Hej Bjørn
Øv.
Det vil desværre ikke blive en mulighed i systemet på nuværende tidspunkt. Som ovenfor skrevet, så vil en opbrydning af tekst i dette tilfælde, gøre den  tilpasning du skal foretage dig kompliceret i forhold til hvornår opbrydning skal ske samt set i lyset af andre kunders brug.

Endnu engang tak for dit forslag :)
Jeg anerkender at det bliver svært at rette til. Men alt jeg beder om, er muligheden for at kunne trykke flueben, i et felt der hedder om Ombryd tekst i kolonne overskriften.
Så kan man jo vælge det til hvis man ønsker at bøvle med det.