Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Genvejene til indtastning af Vareleverandørnumre virker ikke

+4
Genvejene til indtastning af Vareleverandørnumre virker ikke

Når jeg trykker Ctrl + Pil ned så markere systemet enten Vareleverandørnumre, eller går virdere til en ny indtastning uden et varenummer. og jeg kan ikke så lov at udfylde varenummeret, som fejlmedellelsen skriver jeg skal
i Forslag » Lagerstyring af (3.3k points)

1 Svar

Hej Bjørn

Jeg skal lige være helt sikker på at det er inde under Lager --> Vareleverandører --> Flere, ud for en leverandør --> Varenumre --> Rediger en vare - at du ikke kan benytte dig af Ctrl + Pil op og Ctrl + pil ned?

Dette bør meget gerne virke.

Jeg har selv testet i Internet Explorer 11, Chrome og Firefox hvor det virkede efter hensigten - hvilken browser oplever du det i?

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
Ja det er der, jeg bruger Chrome
Okay - så lyder det til at vi lige skal have mulighed for at høre lidt mere ind til det, da det ikke er noget jeg har stødt på før og som nævnt ikke kan genskabe selv - så hvsi du ringer herind på 88 20 48 40, så kan vi hjælpe med at få afklaret hvad det er der gør at du ikke kan benytte denne genvej.
Jeg kan se der er andre der har stemt dette op, så hvis der er flere der oplever det må de også meget gerne kontakte os, så vi kan finde en fællesnævner der kan være med til at opklare hvad der sker.
Jeg ringede til jer i går, hvor jeres support medarbejder genskabte fejlen. Jeg glæder mig til at det bliver fikset.
ELLER at jeg får muligheden for at importere numrene i stedet. hvilket ville være endnu bedre.
Hej Bjørn
Ja - hørte du har haft talt med min kollega Rasmus. Jeg vil sørge for at vi får kigget på hvad det kan skyldes og at vi vender tilbage til dig.
Jeg har stadig ikke hørt noget, fra jer om denne sag.
Jeg følger op med Rasmus i morgen.