Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kategori nummere

+3
Hej

Jeg har igen en forespørgsel som ville kunne hjælpe mig

Kan vi få lov til selv at definere nummerene på de respektive kategorier???
i Forslag » Lagerstyring af (3.3k points)
opdateret af

1 Svar

Hej Bjørn

Tak for dit indlæg og dit forslag.

Jeg vil starte med at sige at jeg aldrig har hørt denne forespørgsel før, da kategoriernes numre som udgangspunkt ikke har nogen funktion, udover det faktum at vi selvføgelig bruger numrene når vi tilføjer kategorierne på de respektive varer.

Alle andre steder i programmet får vi som oftest forespørgsler på at gøre arbejdsgangene lettere og at spare museklik/tastetryk. I forhold til dette forslag føler jeg at vi for de fleste af vores brugere ville skabe et eller flere ekstra tryk og et ekstra led i oprettelsen, ved at man som bruger skulleforholde sig til hvilket nummer man vil give kategorien.

Med baggrund i ovenstående føler jeg ikke umiddelbart at en implementering af dette forslag vil give mening på nuværende tidspunkt. Håber at du kan se lidt fornuft i min argumentation, skulle du være uenig eller have indvendinger er du naturligvis velkommen til at bringe disse i indlægget her.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)