Ekstra felter i fordelingsbogføring

0
Jeg har oplevet, at specielt landmænd, har brug for at kunne taste enheder i fordelingsskemaet.

Kunne man ikke sætte et ekstra felt i dette skema?

Måske endda lave så man selv kan vælge hvilke felter og hvilken rækkefølge der skal vises.

 

Med venlig hilsen

Lis Jensen
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (250 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Lis,

 

mange tak for dit indlæg og forslag.

 

Du har helt ret i, at det som udgangspunkt ikke er muligt at indtaste enheder ved fordeling af en postering i kassekladden på trods af at du faktisk kan indtaste antal i fordelingen. Jeg er også enig i, at det for landmænd ville være rart at have dette når posteringen består af flere enhedstyper. Det er dog begrænset hvor mange af vores kunder der bruger denne funktion - det er jo selvfølgelig muligt at registrere bilagene på flere ben, og så fordele beløbene på denne måde, hvor du jo sagtens kan bruge enheder på fordelingens ben (etbenede posteringer).

 

Med hensyn til at lave en skabelon hvormed man selv kan bestemme hvilke felter man gerne vil have med i fordelingen vil jeg umiddelbart mene, at det bliver et, om end ikke umuligt, så i hvert fald et tungt projekt. Vi vil skulle lave noget i stil med vores "rediger feltrækkefølge" opsætning - men jeg kan også sagtens se, at dette ville være brugbart i de flestes tilfælde omend det er et større projekt.

 

Jeg vil som konklusion sætte dette indlæg til overvejes, og så må vi se hvor vi lander, efter vi har haft en god snak om muligheder og udfordringer ved ovennævnte.

 

Jeg vil igen takke for dit engagement og dit forslag, og jeg opdaterer selvfølgelig dette indlæg når tid er.

 

Hav en rigtig god weekend Lis smiley

 

 


Med venlig hilsen

Jannik Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.3k points)