Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Eksport af data til Excel - talformat

0
Jeg er i gang med at lave et budget, der tager udgangspunkt i tal som jeg eksporterer i Excelformat fra e-conomic.

Eksportfilen består af en saldoudskrift fra flere konto for en måned ad gang, Disse tal vil jeg efterfølgende paste over i et nyt regnark - igen én måned ad gang.

Når jeg åbner filerne i min excel, så kendes tallerne ikke som tal! Altså en celle kan have en værdi som 4.545,50 som vises rigtigt, men som ikke kan lægges sammen ef excel med andre lignende tal.

Når jeg åbner de filer jeg har downloaded fra e-conomic i excel, så har jeg samme problem - alle tal vises, men de kan ikke umiddelbar behandles eller indgår i et regnstykke. Lægger jeg musen over flere celler der indeholder tal, er det normal at excel vil lave en hurtig sammentælling, der vises nederst til højre på skærmen - det sker ikke. Men skriver jeg ny tal i andre ubrugt celler, så fungerer disse fint - også i samme dansk talformat.

Det vil sige, at der er noget "galt" med tallene allerede ved at åbne den excel fil, som e-conomic dannede.

Jeg formoder(gætter på?), at problemet kunne have noget at gøre med indstillingerne på keyboard/sprog på mit PC og excel.

Jeg bruger Windows 7 med Excel fra Office 2000 og har mulighed for English og Dansk sprog/talformater.

Jeg har set problemet før, men kan ike huske, hvordan jeg løste det sidst gang.

Er der nogen derud, der kender fiffet til det her?

 

mvh/Adrian
i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af (850 points)
opdateret af

3 Svar

Hej Adrian,

Hvis du har opsat Windows til danske talformater, OG du kører e-conomic i en dansk funktionalitets-version, burde det virke fint. Ligeledes med engelsk-og-engelsk, osv..

Fsva. e-conomic-delen er det afgørende dog funktionaliteten, og ikke sproget. Hvis du fx kører e-conomic med engelsk funktionalitet, men dansk sprog, vil tallene ifm. Excel-eksport stadig komme ud 'på engelsk'.

 

Mvh.

<p dir="ltr"><b>Christian Estrup</b></p> <p dir="ltr">Director, e-conomic Core</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" alt="image"></p>
Bogføringshjælp af 🔒 (20.9k points)
Hej Adrian.

Hvis du sender mig filen, FØR du prøver at indlæse den i Excel, kan jeg se på det.

Mvh

Jørgen
Bogføringshjælp af (700 points)
Bogføringshjælp af (700 points)