Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Sidenummerering af indscannede bilag

0
Efter e-conomic har indført nyt design, kan man ikke længere se, hvis et bilag indeholder flere sider.

Den gamle løsning var ikke elegant, men var dog at foretrække i forhold til den nuværende.

Mit problem er i hvert fald, at hvis vi for eksempel indscanner 10-20 sider med blandede bilag, så kan vi komme til at bogføre det første uden at opdage, at der er flere sider, som skulle have været opdelt.

Bent Kroghly
i Forslag » Bilagshåndtering af (960 points)

1 Svar

Hej Bent

Jeg skal lige være helt sikker på hvor det er du mener - ved indtastning af en postering med et vedhæftet bilag med flere sider vil det nemlig fremgå at der er flere sider og man kan skifte i mellem de forskellige sider:

Lad mig høre om jeg misforstår helt hvor det er vi er henne i programmet, eller hvis i af en eller anden grund ikke får vist dette. 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
Hej Philip,

Jeg skyldte nok en opfølgning på mit eget indlæg, for efterfølgende opdagede jeg også den funktionalitet, som du nu henviser til, og generelt synes jeg, at styringen af indscannede bilag er blevet god.

Der hvor jeg bliver snydt er, når jeg åbner et indscannet bilag fra arkiv/indbakke eller efter bogføring. Her angives kun sidetal på hver side. Men det angives ikke af hvor mange sider.

Man ved altså ikke hvor mange sider, der er, før man har scrollet helt i bund.

Det er et mindre problem nu, hvor jeg har set den forbedrede bilagshåndtering i bogføringsbilledet. Men helt optimalt er det ikke.

/Bent
Til gengæld er der et andet problem, som det undrer mig, hvis ikke andre har klaget over:

Jeg kan ikke scrolle bilaget med musehjulet i bogføringsbilledet (det billede, du har indsat). (Undtagen i sjældne tilfælde).

/Bent
Jeg har nu identificeret problemet mere præcist.

Musehjulet virker ikke øverst i billedet - nærmere bestemt ud for de fire knapper (drej bilag, tilføj bilag, osv).

/Bent