forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Abonnementsskabelon eller kopiering af abonnement inklusiv varelinier.

+1

Mulighed for at kopiere abonnementer - INKLUSIV VARELINIER !

Vi konstateret at der ved kopiering af abonnementer ikke er mulighed for også at kopierer varelinierne med over i det nye abonnement... Er det en fejl ?

Umiddelbart tænker jeg at det er en fejl, da det eneste tidspunkt det vil give mening at kopierer et abonnement  er hvis det indeholder en eller flere varelinier, som man vil undgå at indtaste på ny. Hvis der ikke er varelinier på abonnement, er det mindst lige så hurtigt bare at oprette et nyt.

Det ville give brugeren mulighed for at have f.eks 10 abonnements-(skabeloner) med bestemte prædefinerede varelinier, som man ved oprettelse af nye abonnementer kunne genbruge ved at kopiere.

Finder det meget mystisk at der ved kopiering ikke lige kan hakkes af i "Kopier også abonnementets varelinier".

Der er mange flere ting i abonnementsystemet som ville give mening at lave:
Abonnementstyyper, skabeloner mv.  ... men i første omgang ville kopiering af abonnementer inkl. varelinier være en brugbar erstatning for et abonnement skabeloner, som mangler lidt i systemet.

Er sikker på at jeg ikke er den eneste der har det på denne måde.

spurgt 27 Aug, 2014 i Forslag » Abonnement af Cla (290 points)
status opdateret 30 Sep, 2014 af Camilla Jesswein
Den har også undret mig - har tidligere skrottet e-conomics pga. blandt andet den og andre begrænsninger i abonnementsystemet.

Jeg kender også flere hosting firmaer har måtte bruge eksterne systemer som f.eks. Mamut Abonnement (gl. Steller udbygning), grundet disse helt klare mangler.

Det skal sige at abonnementsystemet er blevet en anelse nemmere/bedre af bruge, men stadig mangler en lidt opmærksomhed for at blive fuld funktionelt for andre typer virksomheder.

2 Svar

Hej begge,

Jeg er meget enig i, at det selvfølgelig er en fejl - varelinjerne er en så integreret del af abonnementet, at de selvfølgelig bør kopieres med. At dét så yderligere vil gøre det muligt at have nogle 'skabelon-abonnementer' - frem for en særskilt funktion kun til dét - er blot en ekstra bonus.

Jeg har registreret fejlen hos mine udvikler-kolleger, med reference til denne tråd - så I får selvfølgelig opdatering hér, når det er løst.

 

Mvh.

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 29 Aug, 2014 Forslag af Christian Estrup (20,270 points)
Så er det på plads: Når et abonnement kopieres, kopieres dets varelinjer nu automatisk med.

 

Mvh.

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 26 Sep, 2014 Forslag af Christian Estrup (20,270 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”