forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Positions no på varelinjer

+2
Hejsa,

En meget lille men alligevelk nyttig ide. I for eksempel Tyskland er det MEGET almindeligt at man for hver linje/position på et dokument med varenumre giver hver vare linje et positions nummer. Altså;

1) Vare123

2) VareAB

3) Vare78

På denne måde er det muligt at undgå forvirring når man snakker frem og tilbage på telefon og mail ved at man kan komme til at skrive et forkert vare nummer og så snakker man forbi hinanden. Ved at benytte en Positions identifikation, kan man slippe for denne problematik.
spurgt 26 Aug, 2014 i Forslag » Fakturalayout af jf_gbm-solutions.com (480 points)
status opdateret 2 Feb, 2015 af Camilla Jesswein

3 Svar

Rigtig god idé.
Det har jeg også savnet.
besvaret 27 Aug, 2014 Forslag af KasperTh (610 points)

Hej jf_gbm-solutions.com

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg syntes det giver rigtig god mening, at du får mulighed for, at tilvælge en kolonne til positionsnummer (linjenummer) på din faktura - jeg vil derfor gå videre med dette og det vil blive taget op på vores næste forum prioriteringsmøde.


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 17 Sep, 2014 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
opdateret 22 Okt, 2014 af Camilla Jesswein
Er der nyt om denne feature?  Det er et krav at denne oplysning fremgår af faktura, ordrebekræftigelse og følgeseddel hvis du handler med forsvaret, BaneDanamrk, Copenhagen airport mfl. Det er også ganske almindeligt ved samhandel med tyskland

Hej med jer

Beklager jeg ikke har fået vendt tilbage vedr. denne forslag. Vi har nu haft det oppe, at vende på vores forum møde og der blev her taget beslutning om, at dette ikke skal laves, som en særskilt funktion i e-conomic.

Dvs. at skal positionsnummeret fremgår af fakturaen, så vil dette selv skulle angives, som et led i varenavnet, og du kan herefter gå ind og fjerne kolonnen varenummer, så denne kolonne, ikke vil skulle bruges.
Du kan i denne artikel læse hvordan du fjerner kolonner i dit layout.

Selvom dette ikke bliver en funktion i systemet på nuværende tidspunkt, så er vi altid opmærksomme på de ønsker der kommer ind og kan vi se efterspørgslen efter dette stiger, så går vi ind og genovervejer forslaget. smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 2 Feb, 2015 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
overvejes× 130
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”