Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Grundside & ekstrasider

+4
Hej
Jeg har arbejdet en del med Design og Layout her på det sidste.
 
Jeg savner muligheden for at kunne definere hvilken af skabelon siderne som altid kommer med når der printes.
 
Grunden til jeg har brug for dette er at Jeg har en LEAN del af min pakkeseddel som jeg har brug for er på første side. men på min faktura har jeg sammenregningen på sidste side. Begge er felter jeg helst kun skal have et sted på den respektive seddel, men felterne er meget vigtige for mig at have på sedlerne.
 
Jeg forestiller mig at det kunne være en mulighed med en dropdown meny, under indstillingerne ved den individuelle skabelon.
 
Jeg ser frem til at få en tilbagemelding på dette.
i Forslag » Salg af (3.3k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Bjørn

Mange tak for din indlæg smiley
Når du udskriver en faktura eller pakkeseddel, så vil den altid printe den sidste skabelon side, du har derfor desværre ikke mulighed for, at vælge hvilken mellem den første eller sidste side der skal udskrives.

Jeg kan godt se, at i din situation der vil det være oplagt at du selv kan gå ind og vælge hvilken en af siderne der skal tages udgangspunkt i.
Det er ikke et forslag der vil blive implemteret, dette skyldes at vi har knappe ressourcer og dette vil kræve en omstrukturering af vores design og layout funktion.
Derudover gå vi også ind og kigger på efterspørgslen efter dette og hvordan dette skaber værdi for en eller flere.

Endnu engang tak for dit forslag og dit engagement her på vores forum. Dit forslag vil fortsat liggende herinde, så der eventuelt kan kommenteres på det fra andre brugere. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)