Streger under hver produkt på pakkeseddel/faktura !!!?

+3
Hej.

Jeg har arbejdet en del med Design og Layout her på det sidste.

og det irritere mig lidt at jeg ikke kan få e-conomic til at sætter streger under hver linje i "kolonne" elemintet i "Design og layout". Da dette vil gøre det meget nemmere for mig at overskue min pakkeseddel/faktura.

jeg forestiller mig at man ville kunne lave det sådan, at men ville kunne bestemme farven og tykkelsen på stregerne, på samme måde som man kan ved rammerne på elementerne.

Jeg håber dette bliver en mulighed i fremtiden.
i Forslag » Salg af (3.3k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Bjørn

Mange tak for dit indlæg smiley
Hvor er det godt at høre du er i fuld gang med, at udforske vores design og layout.

Jeg kan godt forstå, at det godt kan gøre pakkeseddel/faktura uoverskueligt, da det står meget tet og kan være svært at se, hvornår at varelinjerne de skiller.
Det er desværre ikke muligt, at få indlagt en linje imellem linjerne, det du derfor i stedet vil skulle gøre er, at du opretter en tom linje i mellem, hvor du ikke udfylder noget blot trykker "gem og næste". Som du kan se, så vil dette gøre det hele mere overskueligt. 

I forhold til dit specifikke ønske omkring, mulighed for at lave en linje imellem vil dette ikke blive implementeret. Dette vil kræve en omstrukturering af vores design og layout og det vil der på nuværende tidspunkt ikke være de rette ressourcer til.

Jeg håber at ovenstående kan hjælpe dig og gøre det mere overskueligt smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)