Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




varekøb fra EU vareleverandører

0
Jeg ønsker mig en funktion der fortæller hvor mange varer (incl. Pris) jeg har købt fra EU lande pr måned.

I indkøbsstatistik modulet kan man ikke vælge varer – er det noget i kunne tilføje?
i Forslag » Lagerstyring af (180 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Henriette

Tak for dit indlæg og forslag.

Du har selv været inde på Indkøbsstatistikken, og det er faktisk præcis denne jeg også vil henvise til at kunne finde en rapport der giver overblik over hvad du har købt i EU.

Indkøbsstatistikken kan jo tage udgangpunkt i enten varer eller leverandører, og ud fra dette udgangspunkt kan der jo så afgrænses på hhv. dato, leverandører og varer, herunder også grupper. Så umiddelbart ser jeg ikke at indkøbsstatistikken ikke kan opfylde dit ønske, men lad mig vide om der er noget jeg helt har misforstået?

En god og nem løsning ville f.eks. være at have sine EU leverandører liggende i en gruppe for sig, der vil gøre det hurtigt at lave EU afgrænsningen i indkøbsstatistikken.
Jeg sætter umiddelbart forslaget til "implementeres ikke", hvis jeg har misforstået noget eller der er flere aspekter vi skal have taget højde for, kan jeg naturligvis åbne op igen.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Hej Henriette

En lidt anderledes tilgang til svaret på dit spørgsmål.

Hvis du samtidig har behov for at danne indberetning for intrastat varekøb kan du med fordel anvende vores intrastat app til e-conomic.

Her kan du danne indberetning såvel til varekøb som varesalg.

Hvis du vil høre mere så er du velkommen til at kontakte mig telelfon 7025 7600 eller send en mail php@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)