forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Find bilag med angivelse af et eller flere sagsnumre når bilag er registreret på sager

0
Jeg undersøger mulighederne for at anvende Projektstyringsmodulet til at håndtere registerede omkostninger på sagsnumre.

Jeg har brug for at kunne se, når jeg bruger funktionen: "Find bilag" om og så hvilke(t) sagsnummer eller -numre et bilag tilhører.

Så vidt jeg kommer frem til (har dog ikke aktiveret Projektstryingen endnu) er der ikke muligheder for at se dette tilhørsforhold under funktionen Find Bilag.

Bemærk, at når jeg siger at bilag kan tilhøre flere sagsnumre, så skyldes det at nogen indkøb fordeles på forskellige sager (projekter).

Er der nogen som ved om dette er muligt eller om disse oplysninger findes andre steder f.eks. alternativt i nogen af rapporterne?

Venlig hilsen / Reynir
spurgt 14 Aug, 2014 i Spørgsmål » Projektstyring af Reynir (620 points)
status opdateret 18 Aug, 2014 af Lauris Sørensen

1 Svar

 
Bedste svar

Hej Reynir.

 

Tak for dit indlæg og interessen i vores projektstyringsmodul :)

 

Som jeg læser dit indlæg, så har du behov for at kunne se hvilket projektnummer der er angivet på posteringen, særligt under "Posteringer (find bilag)" - jeg kan berolige dig med, at i det sekund du tilvælger Projektstyring på din aftale, så får du ligeledes muligheden for at afgrænse på "Projekter" i Posteringer (find bilag) og ligeledes fremgår projektnummeret af de posteringer du søger frem her.

 

Nu nævner du at et bilag kan tilhøre flere projektnumre, dette er korrekt og ganske almindeligt. Hver postering er dog begrænset til et enkelt projektnummer, hvilket jo også er præcis hvad der bliver vist i "Posteringer (find bilag)".

 

Ydermere får du faktisk flere muligheder for at søge på dine projektposteriner - når du tilvælger "Projektstyring" får du en stak nye rapporter, herunder: Rapporter -> Projekter -> Projektposteringer.
Her har du mulighed for at søge dine projektposteringer frem, og kan afgrænse på projekt, omkostning, aktivitet, medarbejder mv. 
Så der er rigelige muligheder for at få søgt dine posteringer frem.

 

Jeg håber at dette har kastet lys over sagen og givet dig den afklaring du søgte, er der tillægsspørgsmål er du velkommen til at tage fat i mig igen smiley


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 18 Aug, 2014 Spørgsmål af Lauris Sørensen (34,900 points)
valgt som bedste svar 18 Aug, 2014 af Reynir
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”