Lagertilgang via CSV-fil

+2
Jeg er flere gange blevet mindet om, at e-conomic ikke vil videreudvikle lagersystemet, men alligevel undrer det mig, at man ikke kan indlæse en leverandørfaktura via en CSV-fil. Og det skal selvfølgelig være muligt at gøre det i en hvilken som helst valuta og via enten varenummeret i e-conomic eller leverandørens varenummer, der også er registreret i e-conomic. Derudover skal det være muligt at angive "Lokation" som en fast værdi ved indlæsningen.

Det forventelige svar er selvfølgelig "Implementeres ikke". Hvis det er tilfældet, så giv et soleklart svar, så mine kunder ikke er i tvivl om, hvad de efterfølgende skal gøre.
i Forslag » Lagerstyring af (25.9k points)
status opdateret af

4 Svar

Hej Erik,
 
Vi har jo for snart længe siden gjort det muligt at indlæse lager-REGULERINGER. Vurderingen var dengang, at behovet for at indlæse 'store lager-ændringer' var langt størst ifm. opstart af e-conomic-regnskab - hvor der således typisk vil være tale om en åbning - hvorfor vi startede dér.
 
Derudover lå der nok også en vis tanke om, at dette faktisk ville give en 'omvej' til at gøre det samme for leverandørfakturaer - via indlæsning af fakturaen som lagerregulering, og så 'omkontering' til leverandøren via en kreditorfaktura i kassekladden.
 
Men ja, dette er selvfølgelig dels et workaround, dels giver det i sagens natur ikke helt samme resultat som en egentlig indlæsning af leverandørfakturaer!
 
Du nævner bl.a., at indlæsningen skal kunne håndtere en hvilken som helst valuta. Da valutaen jo sættes på leverandørfakturaen overordnet, og ikke de enkelte linjer, løber jeg den risiko at tolke dig derhen, at du ikke blot vil kunne indlæse linjerne, men HELE leverandørfakturaen - og potentielt gerne flere fra samme fil?
 
I givet fald vil filen jo både skulle indeholde oplysninger til den enkelte fakturas 'hoved' - leverandør, dato, forfaldsdato, førnævnte valuta m.v. - og linjerne, varenr., antal, stykpris, lokation osv..
 
Hvordan kunne du godt tænke dig at kunne strukturere en sådan fil, så den kan indlæses i e-conomic? Ifald du har set et - set med dine øjne - let anvendeligt format, som kan indlæses hos én eller flere af vores konkurrenter, kan dette naturligvis gerne være udgangspunktet :-)
 
 
Mvh.
 

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (20.4k points)
Erik,

Jeg ved ikke, om du ligefrem blev skuffet over ikke at få et "Implementeres ikke"... Men når vi nu anerkender behovet, og beder om uddybende oplysninger, ville vi da værdsætte at få et svar :-)

Ifald du - ved nærmere eftertanke - ikke mener, at behovet for den pågældende funktionalitet er særligt stor, når det kommer til stykket, kan vi selvfølgelig også blot lade den ligge...

 

Mvh.

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (20.4k points)
Hej Christian. Jeg er ikke meget hjemme for tiden, men vender tilbage snarest.
Hej Erik

Vi har en bestillingsapp til e-conomic der kan indlæse en leverandørfaktura i igangværende faktura for derefter at kunne bogføre varekøbet.

Jeg ved ikke om det er det du efterspørger men muligheder er der i hvert fald.

Er en uforpligtende snak relavant så ring 70 25 7600 eller skriv php@itnvision.dk

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (18.1k points)
opdateret af

Hej Erik
Dette indlæg har ligget i rigtig lang tid uden en egentlig afklaring og kan også se, at der ikke efterfølgende, at fulgt op fra begges sider.

Nu har det ligget i over 2 år og der er ikke blevet arbejdet videre med det og jeg vil ærligt indrømme, at det ikke er noget som ligger på vores plan, at arbejde på en import funktion til vareleverandørfakturaen. Kompleksiteten ved den ønskede import funktion i forhold til behovet oplever vi ikke matcher over ens.

Det betyder ikke, at for de kunder hvor dette er et must står uden en mulighed. Vi har nogle samarbejdspartners som har udarbejdet løsninger til dette.

Det kunne være ITN Vision som også har kommenteret på dit indlæg – De har en bestillingsapp. Det bedste ville være, at tage kontakt til ITN Vision for, at se om det kunne være løsningen.

Vi har også vores samarbejdspartner Fakturafil som har aflæse fakturaer og heriblandt også indlæse dem som en vareleverandørfaktura. 

Det betyder også, at det bliver til en implementeres-ikke – Jeg håber dog du vil tage kontakt til nogle af de 3. parts løsninger der findes hvis dette er et must. 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)