Informizely customer feedback surveys

Abonnementsperiode i faktura

+1
Hej,

Det ser ikke særlig pænt ud, når perioden for et abonnement står som en ordrelinie for sig.

Det ville være fordelagtigt om det kunne inkluderes i beskrivelsen af produktet, så man også kan sætte en ordentlig og beskrivende tekst ind før / efter perioden.

Jeg kan se at dette også vil løse det problem, som andre med elektroniske fakturaer løber ind i.

Med venlig hilsen

Thomas
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (430 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Thomas

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg vil give dig ret i, at dette vil løse problemet med det andre EAN-faktura kunder løber ind i ved, at denne fjerner den "tomme" varelinje, som perioden giver.

Da vi har hørt dette specielt i forbindelse med EAN, så vil jeg tage dette med videre til vores prioriteringsmøde og så vil der blive taget stilling til det herfra.

Jeg vil herinde efterfølgende skrive, hvad vi er nået til enighed om.

Jeg vil endnu engang sige tak for dit indlæg.


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Hej Camilla,

Jeg har intet hørt fra dig / jer, siden du skrev dette indlæg.

Jeg har d.d. sendt jer et eksempel (via info@e-conomic.com) på de data som kunden modtager i en EAN faktura, det viser sig at de heller ikke kan se hvem "Deres ref." er.

Jeg ser frem til at I snarligt får rettet problemet med faktura tekster, samt "Deres ref.".

Med venlig hilsen

Thomas
Hej Thomas,

I forhold til at sætte perioden ind som beskrivelse af varen frem for at sætte den som første ordre-/fakturalinje kan jeg godt se meningen i. Den del vil jeg fortsat gerne holde åben for at vi kan ændre. Jeg tager den med til næste forum møde, hvor vi vil drøfte om det kan lade sig gøre og er noget der giver mening, således det vælges at blive prioriteret til implementering.

I forhold til delen med EAN fakturaer vil det desværre ikke løse den del, da den OIOUBL fil som dannes ved afsendelse af en elektronisk faktura, ikke ses i beskrivelsen på ordren/fakturaen, men i beskrivelsen på selve varenummeret i varekartoteket. Den del overvejer vi fortsat at ændre, med udgangspunkt i ovenstående.

Jeg holder dig opdateret her på forum, men der kommer formentig til at gå minimum en måned før jeg har et svar til dig på, om det er noget vi kommer til at implementere i e-conomic. Jeg beklager ventetiden og beder dig væbne dig mere endnu mere tålmodighed, end du allerede har måtte vise os.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)
Hej igen,

Jeg må desværre komme med dårlige nyheder til dig i forhold til dit ønske om, at perioden skulle medtages som beskrivelse frem for en linje for sig selv.

Det er blevet besluttet, at vi beholder den måde at håndtere perioder medtaget på ordrer og fakturaer, som vi anvender i dag.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)
Hej Heidi,

Det mener jeg ikke er godt nok.

Hvis du går ind og finder den email jeg sendte den 9/1-2015 med emne "EAN fakturaer" til jeres info@ konto, så kan du se et eksempel på at det ikke er brugbart for vores kunder, som modtager faktura via EAN.

Det må være et rimeligt krav fra os som kunder hos e-conomic, og vores kunder, at en faktura for et abonnement altid indeholder en periode.

Jeg forventer derfor at I snarest finder en holdbar løsning.

Med venlig hilsen

Thomas
Hej Thomas,

Vedr. EAN fakturaer har vi besluttet at lave en ændring således, at perioden kommer til at blive medtaget selvom denne ikke er tilknyttet et varenummer på ordren/fakturaen.

Altså, at perioden ikke bliver medtaget som beskrivelse, men fortsat som første ordre-/fakturalinje, men at vi så medtager denne ved elektronisk fakturering i stedet :)

Edit: du kan også følge med på dette forum indlæg her http://forum.e-conomic.dk/10251/ean-faktura-medtag-alle-linier omkring medtagelse af periode på elektroniske fakturaer.

Med venlig hilsen
Heidi Christensen