forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Primosaldo - nyt firma

+1
Vi har for nylig overtaget et firma og skal derfor starte "fra bunden" i Economic og der vil derfor heller ikke være noget at overføre fra et tidligere regnskabsprogram.

Firmaet er et ApS og der er fra revisor udarbejdet en åbningsbalance, som jeg skal have bogført fra regnskabsårets start. Firmaet er tilført en kapital fra start - dels indskudskapitalen ift oprettelse af et ApS og dels et "startbeløb" til varekøb i form af et banklån.

Indskudskapitalen figurerer på åbningsbalancen og den skal jeg have bogført som en primosaldo - hvordan gør jeg det? Derudover skal "startbeløbet" jo også bogføres, så banken kan afstemmes korrekt.

Håber nogen vil hjælpe en novice i systemet :-)
spurgt 31 Jul, 2014 i Bogføringshjælp » Spørgsmål til bogføring af Karkon.dk (130 points)

1 Svar

Hej.

 

Har du fundet løsning på dette? Er det kontonumrene, der er et problem, eller er det indtastningerne? Revisoren må kunne hjælpe dig med kontonumrene.

 

Mvh

Jørgen
besvaret 20 Aug, 2014 Bogføringshjælp af Jørgen_DataKons (690 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”

Hvad kan du i Bogføringshjælp

Her kan du stille spørgsmål, som er direkte relateret til din bogføring.

Er du på udkig efter en revisor eller bogholder, kan du finde hjælp i listen over revisorer og bogholdere.