Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Normtid i projektstyringsmodulet

+1
Hej e-conomic.

Forslag: Der skal være mulighed for at skifte normtid på medarbejdere!! Det kan ikke passe, at jeg skal sidde og regne og regulere afspadseringspuljer frem og tilbage, hver gang en medarbejder skifter arbejdstider. Det sker ofte i et projekthus...

SÅ: et datointerval og en normtid - og så et nyt datointerval og en normtid, når den skifter. Det må være muligt - og vil være en stor hjælp i et hus med over 50 medarbejdere, der som sagt går lidt op og ned i takt med husets succes med at lande nye projekter.

Vi er ellers glade nok for projektstyringen - men det her har givet mig grå hår i hovedet...

Håber, at I tager det op snarest!

Mvh Signe
i Forslag » Projektstyring af (130 points)

1 Svar

Hej Signe

Tak for dit forslag.

Når vi overvejer et forslag herinde fra forummet, så er der nogle ting vi må holde os for øje. Dette er blandt andet hvor mange en sådan funktion eller forbedring vil kunne gavne, i forhold til andre forslag som ligger klar til at blive prioriteret. Udfra en betragtning om at vi ikke er stødt på dette behov før, så vil min umiddelbare vurdering være at dette ikke er et generelt behov - om end det er et stort behov for jer.

Af denne grund sætter jeg forslaget til "Implementeres ikke", men er stadig meget interesseret i at høre om andre kunne have samme eller lignende behov, hvorved det selvfølgelig vil være muligt at vi tager dette op igen til yderligere overvejelse.

Jeg håber på din forståelse i denne prioritering, selvom det ikke var det resultat du havde håbet på.

Som sagt må andre med samme behov dog meget gerne melde sig på banen, så vi kan få en idé om der skulle være et behov for dette fra flere.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)