forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

diverse vare nummer

0
hos os har vi rigtig mange "skaffe vare" som ikke er standart i vore vare sortiment. derfor har vi lavet et varenummer som heder diverse. men når jeg bruger det kan jeg ikke taste en kostpris ind hvorfor kan jeg ikke dette?

eller er der en anden smart måde man kan gøre dette på?

 

mvh proflex
spurgt 8 Jul, 2014 i Spørgsmål » Lager af proflexslanger (390 points)
opdateret 9 Jul, 2014 af Camilla Jesswein

1 Svar

Hej Proflex

Mange tak for dit indlæg smiley
Det er en rigtig god ide, at have en diverse vare har, som du skriver en varer der ikke, som standard er i dit sortiment.
Årsagen til, at du ikke kan ændre kostprisen er, hvis du har lager i din e-conomic aftale. I e-conomic arbejds der med den gennemsnitlige kostpris dvs. systemet selv ud fra, hvad du indkøber dine vare til. Skal de køres over lageres skal de derfor oprettes en for en. 

Den eneste måde, du kan ændre på kostprisen på er ved, at have en vare tilknyttet en varegurppe uden lagertræk og dette kan godt give nogle komblikationer i forhold lageret. På samme måde, som hvis du har fragt oprettet, som en vare uden lagertræk. Der er selvfølgelig nogle forhold du skal tage højde for i dit lager, og der er vigtigt at tage med når du skal tage stilling til hvordan du ønsker, at køre disse vare.

Jeg vil sige dig tak, for dit spørgsmål og håber ovenstående vil hjælpe dig på vej smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 9 Jul, 2014 Spørgsmål af Camilla Jesswein (29,860 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”