diverse vare nummer

0
hos os har vi rigtig mange "skaffe vare" som ikke er standart i vore vare sortiment. derfor har vi lavet et varenummer som heder diverse. men når jeg bruger det kan jeg ikke taste en kostpris ind hvorfor kan jeg ikke dette?

eller er der en anden smart måde man kan gøre dette på?

 

mvh proflex
i Spørgsmål » Lager af (390 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Proflex

Mange tak for dit indlæg smiley
Det er en rigtig god ide, at have en diverse vare har, som du skriver en varer der ikke, som standard er i dit sortiment.
Årsagen til, at du ikke kan ændre kostprisen er, hvis du har lager i din e-conomic aftale. I e-conomic arbejds der med den gennemsnitlige kostpris dvs. systemet selv ud fra, hvad du indkøber dine vare til. Skal de køres over lageres skal de derfor oprettes en for en. 

Den eneste måde, du kan ændre på kostprisen på er ved, at have en vare tilknyttet en varegurppe uden lagertræk og dette kan godt give nogle komblikationer i forhold lageret. På samme måde, som hvis du har fragt oprettet, som en vare uden lagertræk. Der er selvfølgelig nogle forhold du skal tage højde for i dit lager, og der er vigtigt at tage med når du skal tage stilling til hvordan du ønsker, at køre disse vare.

Jeg vil sige dig tak, for dit spørgsmål og håber ovenstående vil hjælpe dig på vej smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (29.9k points)