Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bogføring af Lageregulering

+1
Jeg har lig læst i et andet indlæg at lager modulet ikke bogfører mere end 200 linier i forbindelse med en indtastning. Det er da en kritisk oplysning som ikke kommer frem nogen steder. Det forklarer hvorfor jeg bliver ved med at finde fejl i mit lager på trods af at vi har talt det op flere gange! Det bør da fremgå direkte af siden, at man ikke skal indtaste mere end 200 linier ad gangen. Iøvrigt kan jeg ikke forstå at der skal være denne begrænsning på antal linier, der er der jo heller ikke andre steder i systemet. Vi laver ofte fakturaer med over 200 linier.

Iøvrigt er det et ligedes uhænsigtsmæssigt at man ikke kan se hvad der er blevet indtastet uden at forlade indtastningsbilledet, man validerer jo hele tiden  visuelt det man har indtastet.

Er det rigtigt at lagermodulet ikke vil blive udviklet ydderligere?

Det vil da betyde at man på sigt kan blive motiveret til at søge noget andet! Vi skiftede til economic fordi man havde fået et lagermodul, så vi har da en klar forventning om at det også bliver videreudviklet og forbederet
i Forslag » Lagerstyring af (860 points)

2 Svar

200 linier??? Det håber jeg simpelthen ikke er sandt.

Jeg har lige brugt hele sidste uge på at oprette alle vores varenumre og tælle alt op...... Det er jo en potentiel katastrofe

 

Kasper
Forslag af (610 points)
Det skal forstås således, at man kan godt danne/indtaste/indlæse mere end 200 linjer, men vær opmærksom på, at man skal bogføre af flere omgange. Dvs. når man har markeret sin kladde, så tror man selvfølgelig, at det er hele kladden, der er markeret. Men det er "snyd". Systemet markerer de første 200 linjer, og når de er bogført, skal man markere de næste 200 linjer osv. Problemet er, at øv-c...... folkene tror, at 200 posteringer er udenfor al sund fornuft.
Men det glæder mig, at der endelig kommer flere kritiske brugere på banen vedr. lagermodulet. Jeg har følt mig meget alene, og henviser ikke mere til e-conomic, hvis en kunde har behov for lagerstyring. Så klart er det.
Jeg er enig med dig. Jeg er glad for e-conomic, og det hænger sammen som to sider af et stykke papir. Hvis man ikke laver lagermodulet færdigt, så kommer der heller ikke så mange nye kunder til det. Potentialet er der, men der er en del skønhedsfejl. Frem for alt så burde selv gøre opmærksom på, at det ikke bogfører mere end 200 linjer ad gangen.
Hej,

Der vil aldirig ved bogføring af lagerregulering være en "max beregning". Det det betyder er, at hvis du har lavet en kladde med 350posteringer, så vil den første gang den bogføre, bogføre 200posteringer. Og så skal du bogføre igen, så bogfører den de sidste 150 posteringer. Man vil nemt kunne se dette i kladden. Så kig i kladden og alt er bogført, hvis ikke, så er der mere en 200, bogfør igen, og så fungere det så du ønsker.

I forhold til udviklingen af lagermodulet, så er det rigtigt, at vi ikke har planer om større udvikling hertil. Og de ting der kommer til tillægsmodulet lager, vil være meget få ting. De vil ligeledes have en karakter af småjusteringering, småforbedringer.

Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, hvis dette betyder, at du kigger dig om efter et andet regnskabsprogram.

Mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Det er altid en strategisk overvejelse hvor meget et modul skal udvikles. Men det ville være mere ærligt over for kunderne at gøre opmærksom på, at systemet er lavt prioriteret, samt hvilke forudsætninger der skal være tilstede for at systemet bliver videreudviklet. F.eks. flere kunder.....
For nærværende har vi ikke en klar plan for, hvad der skal til for at genoverveje beslutningen. Naturligt vil muligheder i forhold til bedre oplevelser og flere kunder være overvejelser hertil. Det er ikke fordi vi ikke snakker lagerstyring, det bliver skam nævnt til prioriteringsmøder.

Jeg er ikke helt sikker på jeg fangede din kommentar - så jeg håber jeg ramte noget af det du tænkte - om end en smule upræcist :)

Mvh
Steffen Ekelund
Hvad sker der?
En af Jeres medarbejdere har klart og tydeligt tilkendegivet, at lagermodulet ikke videreudvikles.
Er der en overordnet beslutning, eller fungerer det ligesom vindmøller?
Hej Erik,

Lige for at citere mig selv, og præcisere: "... at vi ikke har planer om større udvikling hertil."

Hvad man, vi, du, jeg ligger i ordet "større" er ikke en entydig størrelse, men en konkret vurdering fra gang til gang.

Mvh
Steffen Ekelund