Varegruppe synlig - ved valg af varenummer - ved fakturering

0
Jeg har et ønske/ forslag til jer!

Ved fakturering, danner man en fakturalinje, på denne linje får man varenummerlisten frem.

På denne liste kunne det være en kæmpe hjælp hvis man her kunne se hvilken varegruppe det varenummer man skal bruge ligger i.  Dermed vil omsætningsstatesikkerne blive korrekte på varegruppeniveau.
spurgt 4 Jul, 2014 i Forslag » Salg af Gitte Davidsen (120 points)
status opdateret 7 Jul, 2014 af Camilla Jesswein

1 Svar

Hej Gitte

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg kan sagtens følge dig i, at det er rart kan du se hvilken varegruppe hver enkelt varer tilhører.

Varegruppen bestemmes, når du er inde for at oprette dine varer, dvs. at har du sat dette op fra start, så vil det køre helt automatisk, når du vælger din vare og du går derfor ikke ind og ændre på gruppen.
Systematikken i e-conomic er, at når vi snakker varegrupper og varer er, så du vælger varen ud fra det navn og den pris der er sat op på denne og ikke varegruppen, da denne er sat op fra start og fortæller dig hvilken konto der skal bogføres på og det derfor ikke er bestemmende for, hvilken vare der vælges - derfor er det vigtigt du har oprettet de korrekte varegrupper på varerne.

Når du trækker en omsætningsrapport, så kan du her stadig trække den på varegruppen, på baggrund af den opsætning du har lavet fra start. Så kommer alle de vare med, hvor denne søgte varegruppe er sat op på. 

Ønsker du, at gå overblikket over hvilke grupper der tilhører de forskellige varer, så skal du derfor ind og kigge, på dit varekartotek.

Dit forslag vil ikke blive implementeret i denne omgang, vi vil selvfølgelig skrive os det bag øret og skulle der komme mere efterspørgsel efter det, så vil det blive genovervejet

Har du spørgsmål, så lad mig endelig høre fra digsmiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 7 Jul, 2014 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)