Synligt om kunde har aktivt abonnement eller ej

0

Jeg kan konstarere at i endelig har implementeret, således at "abonnement" ikke er gemt væk under "flere" når man kigger på kunder! Noget jeg foreslog jer i forbindelse med nyt design i Januar (link) som i ikke mente var nødvendigt. Tusind tak for det! 

 

Desværre, så skal man stadigvæk sidde og køre musen over hver enkelt kunde, for at se om der aktive abonnementer eller ej på en kunde. Jeg forslår derfor at i lader ikonet være mere gennemsigtigt, så fremt en kunde ikke har aktive abonnementer, så man nemt kan danne sig et overblik.

 

 

 

i Forslag » Dimension (afdelinger) af (200 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Casper

Mange tak for dit indlæg smiley
Dejligt at høre du er glad for den nye ændring og endnu engang tak for forslaget tilbage i januar, super du gør os opmærksomme på det, så der kan tages hånd om det.

Jeg vil give dig ret i, at funktionen vil blive endnu bedre og gøre mere nytte, gav en lille yderligere information, som et lille signal oven på ikonet, som indikerede at der var aktive abonnemter på kunden.

Jeg vil derfor tage dit forslag med videre i overvejelsen og der vil efterfølgende blive taget stilling til, om det vil blive implementeret i systemet og i så fald hvorledes det vil skulle gøres.

Endnu engang tak for forslaget smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)

Hej Casper

Så er der nyt i sagen og jeg kan glæde dig med, at nu vil det være mere synligt om der er abonnementer på dine kunder eller ej.

Når du nu går ind under salg-->kunder-->kunder så vil abonnements ikonet ude til højre nu være ikke meget svagt i farven, næsten gennemsigtigt er der ikke abonnementer på kunden.

Jeg håber dette gør det nemmere, at danne sig overblik.

Endnu engang mange tak for dit forslag smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)