Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Overførelse til excel ark fra projekt

0
Hej igen

Jeg sidder og arbejder med projekt delen en del.

Mit behov består i at jeg gerne vil kunne lave en efterkalkulation på et projekt. Men når jeg hiver projektet ud i excel, så bliver alle celler skrevet som tekst, dermed forsvinder alle formler som må være i jeres system et sted.

Det betyder for mig at jeg skal sidde og lave om på hele arket for at kunne bruge det til at regne på det.

Ønsket er så: Vil det være muligt at lave det så udregnings formlerne som er i jeres system kommer med over i excel, eller lave en mulighed for at indtaste mine tal fra kalkulationen i e-conomic, så efterkalkulatione kan laves der.

Er klar over det muligvis er en svær en, men er under indtrykket af at der er flere end mig som ville kunne bruge den mulighed.
lukket med noten: inaktivitet
i Forslag » Projektstyring af (280 points)
lukket af

1 Svar

Hej Martin

Tak for dit indlæg.

Hvilken rapport er det du trækker ud til Excel til denne efterkalkulation?
Vi har jo allerede en over/underdæknings rapport som kan anvendes som efterkalkulation, samt vores projektkort som også giver et meget godt billede af hvordan indtægter og udgifter har fordelt sig.

Men hvilken rapport trækker du ud? Vi har nemlig muligvis et alternativ, så lad mig gerne høre :)

Jeg ser frem til at høre fra dig

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)