forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Knytte bilag til bogført salgsfaktura

+1
Jeg har rejst spørgsmålet tidligere, og det blev afvist med begrundelsen, at man kan ikke supplere en salgsfaktura med yderligere bilag efter bogføringen!!

Men det gælder ikke for f.eks. finansbilag og kreditorfakturaer.

Nu spørger jeg igen, om det ikke kan implementeres. Hvad er forskellen?

Mit forslag er derfor flg.: Ved tilknytning af bilag efter, at bogføring har fundet sted, så at forsyne det nye bilag med bruger ID, dato og klokkeslet.

Forslaget gælder selvfølgelig al tilknytning, så der er kontinuitet i funktionen.
spurgt 2 Jul, 2014 i Forslag » Indscanning af Erik Jensen (23,380 points)
status opdateret 18 Dec, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

2 Svar

Hej Erik

Forskellen på de to ting ligger i at der f.eks. ved finansbilag og kreditorfakturaer er tale om interne bilag, hvorimod fakturaer er noget der kan sendes ud til kunden. Tanken er at det som er sendt til kunden skal stemme overens med det som vil være at genfinde inde i systemet.

Har du eksempler på situationer hvor du har behov for at tilknytte indscannede bilag til en bogført og sendt fakura?

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 14 Jul, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Ja.
Vi kan alle glemme, og det kan også internt være nødvendigt/praktisk at tilknytte interne notater til fakturaen som dokumentation for eventuelle tvister eller som dokumentation ved et lignende salg til samme kunde på et senere tidspunkt. Derfor mit forslag om datering af supplerende bilag. Og jeg tror, at mange sælgere vil være glade for muligheden.
Okay - så det skal vedhæftes udelukkende som et internt bilag, som jeg forstår dig. Dette besvarer et par af de spørgsmål som blev rejst i det forrige indlæg. Set i lyset af dette, samt at det er noget tid siden at forslaget sidst blev givet - så vil jeg tage dette med til prioriteringsmødet.
Dette har været oppe og vende på mødet, men er stadig noget der splitter lejeren i forhold til at kunne ændre på noget der er bogført. Det er et kontroversielt emne og i denne omgang er det som tidligere valgt at det ikke er noget vi vil begynde at pille ved som det ser ud nu.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 18 Dec, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
i gang× 7
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”