forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Forbedringer til "Overfør og tilknyt fra bestilling/modtagelse"

+7

Jeg har oprettet en bestilling pr. bestilling jeg har hos mine forskellige leverandørerer. Når jeg har modtaget nogle varer og skal til at lave vareleverandørfakturaen og trykker "Overfør og tilknyt fra bestilling/modtagelse", så vil jeg meget gerne kunne vælge i mellem mine bestillinger, så jeg blot kan vælge en bestilling som stemmer overens med leveringen. Når jeg har valgt bestilling er det fint at få en liste hvor jeg kan ændre eventuelle rettelser eller mangler iforhold til bestillingen, men nøj hvor mangler jeg også en mulighed for at sætte flueben i alle antal. Mine leverandører lever næsten altid det bestilte og derfor giver det ingen mening for mig at sidde og tjekke hver eneste linje og sætte et flueben for at få antal i boksen.

 

spurgt 2 Jul, 2014 i Forslag » Lager af rito (570 points)
status opdateret 5 Aug, 2015 af Lauris Sørensen

3 Svar

Hej rito

Tak for dit indlæg og dit forslag.

Jeg kan godt se at det ville give mening i den situation hvor du har flere bestillinger liggende hos samme leverandør.
I situationer hvor du kun har én bestilling hos leverandøren, er der ikke så meget at tage fejl af, men de skal naturligvis have et flueben hele vejen ned.

Med dette sagt syntes jeg at det er et fint forslag at gøre det nemmere at vælge en hel bestilling til overførsel, så det vil jeg tage med videre til overvejelse.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 14 Jul, 2014 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
Hej rito

Så er der en lille opdatering til dette forslag, der indebærer lidt flere muligheder når man overfører og tilknytter linjer fra bestilling/modtagelse, og det glæder mig at fortælle dig at vi har prioriteret forslaget på vores seneste prioriteringsmøde, således at det vil blive lagt videre til udvikling og fremtidig implementering.

Det jeg særligt har lagt vægt på ved videregivelsen til udviklingen er at der skal være mulighed for at markere samtlige linjer og mulighed for at vælge én specifik bestilling/modtagelse, hvilket gør funktionen med at vælge alle linjer endnu bedre.

Håber det var dette svar du håbede på at høre og jeg vil selvfølgelig opdatere dette indlæg når der er konkrete nyheder i sagen.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 27 Aug, 2014 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
Noget nyt om dette der også er et stort ønske hos os, da vi ofte har rigtigt mange linler, som vi gerne vil have krydset af på en gang ?

Hej rito og critter

 

Så er der gode nyheder på denne front :)

 

Vi har med vores opdatering i dag implementeret funktionalitet til at vælge alle linjer "Overfør og tilknyte fra bestilling/modtagelse"

Der er endnu ikke mulighed for at vælge alle linjer på en specifik bestilling/modtagelse, men muligheden for at vælge alle linjer må anses som et stort skridt i den rigtige retning! smiley

 

Håber I får god fornøjelse af den nye funktionalitet


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 5 Aug, 2015 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
overvejes× 116
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”