Oversigt over hvem der får hvilke særpriser

+1

Hejsa

 

Jeg har i en chatsamtale fået at vide, at jeg ikke kan få en oversigt på mine kunder der peger på en specifik gruppe under særpriser (i dette tilfælde er det vores distributører der alle peger på en gruppe i særpriserne, da vores resterende kunder er butikker og får standardpriser). 

 

Jeg ved godt, at man via "rapporter" kan få oversigter frem, lave udtræk og bagefter sortere efter det, men vi er meget interesserede i at man kan se sin samlede oversigt over dem der peger på særpriserne på en lidt hurtigere måde. Jeg så det som en selvfølge at det var en mulighed, og det er ikke alle af vores brugere der ville kunne udføre den mere komplicerede handling der skal til, for at få særprisens gruppe frem.

 

Er det noget I ville kunne udvikle?

 

Venlig hilsen

 

Neel

i Forslag » Lagerstyring af (880 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Neel 

Tak for dit indlæg 

Jeg kan godt se dit behov for denne type rapport da det ville give et let overblik over dine distributører, dette kan du evt. også få hvis du har delt dine kunder op i kundegrupper. Altså en gruppe for kunder og en for destributøre. 

Som du selv nævner kan man dog godt stadig få dette overblik det er bl.a. altid muligt at eksportere en liste over alle dine kunder, i denne er det muligt at se hvilke kunder der henviser til hvilke prisgrupper. Denne fil kan åbnes i excel og herefter kan der sorteres på prisgrupperne. 

På denne måde kan du få en liste over alle dine kunder der er i forskellige prisgrupper, denne kan endda importeres igen hvis der skulle være nogle rettelser/opdateringer smiley

Som det er nu er dette måden du kan få den ønskede oversigt.

Dette er ikke noget der tidligere er blevet efterspugt som seperat rapport, derfor vil det ikke være noget der udvikles da vores resurser vil blive brugt andre steder 

Rigtig dejlig mandag smiley


Med venlig hilsen

Juliet Dangaj

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.6k points)