Link input-felt overskrifter til jeres e-copedia (som Danløn gør det)

0

Hej e-conomic

Spørgsmål:
Jeg sidder med en kunde der får en faktura på første års abonnement på mit produkt. Næste år ved fornyelse af abonnement ønsker jer at give 10% rabat. På det abonnement jer tilknytter kunden, skriver jeg '10' i input-feltet "Rabat". Jeg antager, at det er i %, men det kunne jo også være 10 kr., der gives i rabat.

Er feltet i procent?

 

Forslag:
Jeg har forsøgt at finde svar i jeres e-copedia, men uden held. Det ville være stort, hvis I gør som Danløn, der på de mange tekniske felter, hvor man skal angive værdier mv., altid er at link til deres meget omfattende dokumentation.

 

Henrik


i Forslag » Dimension (afdelinger) af (650 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Henrik

Mange tak for dit indlæg smiley
Feltet rabat under abonnement er i procent, så dine antagelser er helt korrekte. Du kan også læse det i denne artikel.
Det du kan gøre i e-conomic er, at sætte en særpris op, på varen under abonnementet. Dette kan du også læse om i den artikel jeg her har henvist til.

I forhold til generel rabat i kr. i e-conomic, så har der tidligere været en længere korrespondance omkring dette, her på forum, du kan læse hele korrespondancen her.

Selvom dit ønske ikke bliver opfyldt, så håber jeg du med ovenstående løsningsforslag, kan komme videre. smiley
I forhold til dit ønske, så kan en tekstændring her, hjælpe så der står Rabat % inde under selve oprettelsen og dette vil jeg gå videre med.


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Hej Camilla

> I forhold til dit ønske, så kan en tekstændring her, hjælpe så der står Rabat % inde under selve oprettelsen og dette vil jeg gå videre med.
Super

Jeg tror du har misforstået mit forslag? Jeg forslår ikke, at man skal kunne anføre rabat i kroner, men at der direkte i e-conomic til de mange små overskrifter er link til wiki og forklaring. F.eks. at overskriften "Rabat" som i overvejer at ændre til "Rabat %" havde link til den artikel du nævner: http://wiki2.e-conomic.dk/tillaegsmoduler/abonnement-ny-abonnent. Her kan jeg jo se, at der står forklaret: "Den procentvise rabat. Hvis flere varer tilknyttes...".
Det var bare den dokumentation jeg ikke kunne finde og det ville derfor have været en stor hjælp hvis man kunne have klikket på overskriften til et givent input-felt.

Henrik

Hej Henrik

Beklager, hvis jeg har misforstået dit forslag er derfor glad, for din yderligere uddybning smiley
Hvor jeg svarede på selve rabat funktionen og om det skal være kr. eller %, så gik dit forslag ud på oplysningsfelter inde i e-conomic.

Jeg vil give dig ret i, at det kunne være en super fed feature og det vil gøre det nemt nu og her, at se hvad det er feltet betyder, om det så er et link eller en lille popop, det kunne være super.

Vi gør alt hvad vi kan, for at de enkelte felter sige præcist hvad det er, der skal udfyldes. Derfor er jeg også glad for, at du kom med den mangel, da det er en fejl.
Når det er sagt vil jeg meget gerne høre, hvor du mener dette kunne være godt at have, nogle at de lidt mere komplicerede af slagsen hvor det er godt med en forklaring nu og her.

Ser frem til, at høre fra dig smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)