Nyt leveringssted i projektmodul

0
Hej Economic,

Vi mangler muligheden for at oprette et nyt leveringssted i projektmodulet da nogle af vores medarbejdere kun har adgang til dette modul. I øjeblikket er det "kun" muligt at oprette ny kunde og ny kontaktperson fra projektmodulet.

Det ville også være rart om man kunne oprette ny medarbejder fra projektmodulet (i ansvarlig + i medansvarlig).

Mvh,

Kristian
i Forslag » Projektstyring af (220 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Kristian,

 

Tak for dit indlæg :)

 

Jeg vil give dig helt ret - det er pt. en mangel i applikationen. Den gode nyhed, er at vi har meldt begge ting (Leveringssteder + Ny medarbejder) til vores udvikling. On-the-fly oprettelserne kommer ikke kun til at blive lavet under projekt-fanen, men også på salgsdelen, som f.eks. i kundekartoteket. Dvs. de steder hvor det giver mening og det er teknisk muligt at indsætte disse genveje, der bliver de implementeret.

 

Som sagt, så er jeg helt enig med dig om at disse funktioner er et must-have og samtidig funktioner som ville lette arbejdsgangen. Tidshorisonten om hvornår det bliver kørt ud live i applikationen, er et spørgsmål om de tilgængelige resourcer vi har til udviklingen. Men kan sige så meget, at der er fokus på det :)

Med venlig hilsen

Mikkel Hansen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.1k points)
Hej Kristian,

 

Du har måske allerede selv set det Live - men denne funktion er nu blevet implamenteret i modulet, sammen med andre "on the fly creations". :)

 

God fornøjelse med det.

Mvh.

Mikkel

Med venlig hilsen

Mikkel Hansen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.1k points)
Hej Mikkel, Det er rigtig fint.

Så mangler der nu "kun" integrationen med Intempus' app således at leveringsstedets adresse bliver tilføjet i Intempus sagen og man derved kan bruge deres rigtig smarte kortfunktion/kørselsvejledning.

Som det er nu (så vidt jeg har erfaret) skal man efter at have oprettet projektet i e-conomic ind i Intempus' administrationsmodul for at tilføje adresse på projektet.

Det er ikke hensigtsmæssig at skulle ind to steder for at oprette et "fuldt" projekt så i øjeblikket kan vi ikke bruge economic til oprettelse af projekter men "kun" Intempus' administrationsmodul.

Er det noget I har i overvejelserne?

Mvh,

Kristian.