Informizely customer feedback surveys

Indkøbsordre / Bestilling

0

Hej med jer,

Jeg er godt tilfreds med e-conomics, meeeen der mangler lidt detaljer, specielt på lager og indkøbssiden.

på bestilling kunne jeg godt bruge at både navn og beskrivelse kommer ud - det er muligt på salg, men ikke på bestilling.

Helt grundlæggende synes jeg ofte der mangler en del på købssiden i forhold til salgssiden - Kunne i ikke spejle salgsfunktionerne så de også er til rådighed på indkøbssiden.

I kunne vel starte med leverandør opsætning ala den kundeopsætning der findes under salg:

i Forslag » Lagerstyring af (480 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej

Tak for dit indlæg  og undskyld det sene svar- dejligt at høre at du er godt tilfreds med e-conomic.

Det er muligt at få Beskrivelsen med på sin Bestilling - dog ved at det kommer på en kolonne for sig selv. For at gøre dette skal man ind under Design & layout og tilføje kolonnen Beskrivelse til sin Bestilling.

Men det vil så som nævnt ikke stå som en del af varenavnet, men for en kolonne for sig selv.

Mht. at lave en leverandøropstæning, hvilke punkter tænker du kunne være relevante at have herunder?

Der findes nemlig allerede en opsætning af leverandører, hvis du inde i dit leverandørkartotek klikker på Andre muligheder --> Opsætning af leverandører. Jeg tænker at du blandt andet savner funktionen Tekstforslag til fakturalinjer, som du nævner - er der noget udover dette som du savner?

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)
Helt grundlæggende savner jeg at der er samme funktioner på indkøbssiden som på salgssiden. Så hvis i starter med at kopiere alle funktionerne på salg, så de er tilgængelige på indkøb, så er vi og I godt hjulpet.

Den metodik vil også tilsikre at ny udvikling og funktioner, automatisk slår igennem for den ihærdige indkøber :-)
En ting jeg eksempelvis savner VOLDSOMT er muligheden for at ophæve "sent status" på indkøbs ordre så de kan rettes - Nu kan de blot slettes, og så må man oprette en ny - Giver SLET ingen mening!
Hvad er status på dette forslag?
Forslag af (480 points)
Beklager det meget sene svar på dette. Der ligger en stor opgave i dette, og det vil ikke være noget der kan laves over en omgang men noget der kan komme undervejs. Forslaget er jo bestemt ikke dårligt og hvor det kan lade sig gøre er min forståelse også at der vil blive arbejdet på flere sammenfald.

Grunden til at jeg nu sætter dette forslag til Implementeres-ikke er fordi det som enligt forslag ikke vil kunne implementeres over én gang. Men i mere eller mindre udstrækning vil vi se dette ske løbende.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)