Ubehandlede - se via forstørrelsesglas - spar klik med mus

+3
Det kunne være rart om billedet der fremkomme i "ubehandlede"  ved aktivering af forstørrelsesglasse, kunne blive en anelse større. Nogle tekster kan kun læses hvis man "klikker" dokumentet frem.
i Forslag » Bilagshåndtering af (240 points)
status opdateret af
Det tog mig noget tid at finde ud af, at man kan dobbelt klikke på vinduet for at maximere det. Og når man gør det, så bliver det som e-conomic siger muligt at se det så det kan læses.
Men det popup vindue kunne altså godt default være mere end 520*748.

2 Svar

Hej Bogholderi ipnordic

Mange tak for dit indlæg :)
Når du kigger under ubehandlede, så vil bilaget når du holder musen på forstørrelsesglasset, tilpasse dig det vindue den er åbnet i, det er derfor ikke muligt, at få den til at forstørre udover.
Når du går ind og åbner ubehandlede, vil bilaget allerede blive større når du forstørre popop vinduet (i højre hjørne). Herinde er det tilpasset, så du altid kan se hele siden. Dette er prioriteret, så du ikke skal scrolle ned for at se bilaget, men derimod har det fulde overblik. Da du også kan klikke det større, vil ikke blive implementeret i systemet.

Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Hej Camilla. Jeg har set dit indlæg og måske kunde vores produkt være noget for dig.  Her kan du se bilaget i fuld størelse og vil til hver en tid ikke skulle bekymre dig i forhold til aflæsning af informationer, godkendelse og betalinger. Alt i alt en app der sørge for at bilagene bliver nemt og effektivt sendt ind i e-conmic konteret og klar til at ligge betalinger i banken. Du kan læse mere her:

http://www.e-conomic.dk/apps/kpmg-e-faktura

var det noget så vil jeg meget gerne give dig en præsentation af vores system

God dag til dig.
Forslag af (180 points)