forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ubehandlede - se via forstørrelsesglas - spar klik med mus

+3
Det kunne være rart om billedet der fremkomme i "ubehandlede"  ved aktivering af forstørrelsesglasse, kunne blive en anelse større. Nogle tekster kan kun læses hvis man "klikker" dokumentet frem.
spurgt 23 Maj, 2014 i Forslag » Indscanning af Bogholderi ipnordic (240 points)
status opdateret 23 Maj, 2014 af Camilla Jesswein
Det tog mig noget tid at finde ud af, at man kan dobbelt klikke på vinduet for at maximere det. Og når man gør det, så bliver det som e-conomic siger muligt at se det så det kan læses.
Men det popup vindue kunne altså godt default være mere end 520*748.

2 Svar

Hej Bogholderi ipnordic

Mange tak for dit indlæg :)
Når du kigger under ubehandlede, så vil bilaget når du holder musen på forstørrelsesglasset, tilpasse dig det vindue den er åbnet i, det er derfor ikke muligt, at få den til at forstørre udover.
Når du går ind og åbner ubehandlede, vil bilaget allerede blive større når du forstørre popop vinduet (i højre hjørne). Herinde er det tilpasset, så du altid kan se hele siden. Dette er prioriteret, så du ikke skal scrolle ned for at se bilaget, men derimod har det fulde overblik. Da du også kan klikke det større, vil ikke blive implementeret i systemet.

Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 23 Maj, 2014 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
Hej Camilla. Jeg har set dit indlæg og måske kunde vores produkt være noget for dig.  Her kan du se bilaget i fuld størelse og vil til hver en tid ikke skulle bekymre dig i forhold til aflæsning af informationer, godkendelse og betalinger. Alt i alt en app der sørge for at bilagene bliver nemt og effektivt sendt ind i e-conmic konteret og klar til at ligge betalinger i banken. Du kan læse mere her:

http://www.e-conomic.dk/apps/kpmg-e-faktura

var det noget så vil jeg meget gerne give dig en præsentation af vores system

God dag til dig.
besvaret 28 Jun, 2014 Forslag af Johan Broberg Binder (180 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”