forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

MacBook TrackPad og bogføring i kassekladde med Indscanning

0
Hej,

Jeg har brugt e-conomic i ca et år nu, og arbejder oftest fra min MacBook Pro Retina, som har en TrackPad som "mus". På TrackPad'en bruger man "gestures" til fx at scrolle rundt.

Desværre fungerer dette ikke særlig godt når man bogfører i kassekladden med indscannet bilag. At scrolle rundt i bilagene virker nogen gange slet ikke, og man er nød til at skifte side eller klikke rundt omkring før at "fokus" opfanges korrekt og at man så kan scrolle.

Jeg bruger Chrome som browser (senest version).

Jeg håber at der er nogen som har en idé eller at dette kan løses a:-)

Venlig hilsen,
Mike
spurgt 21 Maj, 2014 i Forslag » Indscanning af MikeNielsen (120 points)

1 Svar

Hej Mike

Du skriver at det nogle gange slet ikke virker at scrolle på bilagene med Trackpad'en - en anden måde at scrolle på, på en Mac er at man bruger Fn + pil up eller pil ned - tillader den på den måde at scrolle?

Jeg vil sørge for at skaffe adgang til en Macbook så jeg selv kan teste yderligere, men håber at dette evt. kan være en smule til hjælp indtil jeg får kigget på det. :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 23 Maj, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
overvejes× 120
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”