Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




MacBook TrackPad og bogføring i kassekladde med Indscanning

0
Hej,

Jeg har brugt e-conomic i ca et år nu, og arbejder oftest fra min MacBook Pro Retina, som har en TrackPad som "mus". På TrackPad'en bruger man "gestures" til fx at scrolle rundt.

Desværre fungerer dette ikke særlig godt når man bogfører i kassekladden med indscannet bilag. At scrolle rundt i bilagene virker nogen gange slet ikke, og man er nød til at skifte side eller klikke rundt omkring før at "fokus" opfanges korrekt og at man så kan scrolle.

Jeg bruger Chrome som browser (senest version).

Jeg håber at der er nogen som har en idé eller at dette kan løses a:-)

Venlig hilsen,
Mike
i Forslag » Bilagshåndtering af (120 points)

1 Svar

Hej Mike

Du skriver at det nogle gange slet ikke virker at scrolle på bilagene med Trackpad'en - en anden måde at scrolle på, på en Mac er at man bruger Fn + pil up eller pil ned - tillader den på den måde at scrolle?

Jeg vil sørge for at skaffe adgang til en Macbook så jeg selv kan teste yderligere, men håber at dette evt. kan være en smule til hjælp indtil jeg får kigget på det. :)

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)