Sagskort/Bogføring på projekt

0
Nu er jeg kommet på det nye e-conomic. Og jeg er ikke imponeret. Vi arbejder rigtig meget med projekter, og der har I ikke gjort det nemmere - tvært imod. 1. Man kan kun have 1 sagskort under projekter åbne ad gangen. Det er meget usmart, da vi netop arbejder med mange sagskort ad gangen. 2. Under bogføring i daglige, så skal jeg nu vælge en ny fane for at taste projektnummeret ind. Det kan da ikke være rigtig, at jeg skal bruge ekstra tid på det.

Jeg imødeser jeres svar snarest.

 

Mvh

Laila - Komplex it A/S
i Forslag » Projektstyring af (290 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Laila

Tak for din feedback. 

1. Mht. at åbne flere projektkort så vil jeg gerne lige have lov at vende den med et par af mine kolleger, så det vender jeg lige tilbage med svar på i løbet af et par dage. 

2. Inde posteringsvinduet kan du selv vælge hvilken feltrækkefølge som der passer dig bedst. Dvs. du også selv kan vælge om projektnummer skal ligge inde under Øvrigt eller om du hellere vil have den som en del af de generelle felter. Du kan se her hvordan du ændre på feltrækkefølgen.


Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)
Hej Laila

Lige en lille opdatering vedr. dit punkt nummer 1.

Jeg er enig med dig i at det giver god mening at sagskortet åbner i en almindelig pop-up i stedet for et modal-vindue, som de nuværende vinduer hedder.

Tanken med modalvinduerne er at steder hvor man har mulighed for at lave handlinger som har finansiel påvirkning så skal der være modalvindue for at undgå at man har flere vinduer åben ad gangen og derved kan komme til at lave den samme handling flere gange, eller evt. modstridende handlinger som vil give fejl i systemet.

Men lige i tilfældet med modalvinduer ved sagskort holder denne tankegang jo ikke, så jeg har kategoriseret dit spørgsmål om til Forslag & Bugs og har sat det til Overvejes, hvilket betyder at vi tager det med til teknikken.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)
Hej igen,

Hvordan går det med denne problemstilling. Overvejer I stadig?

Med venlig hilsen
Laila Sørensen
Hej Laila

Beklager den ikke-eksisterende opfølgning på dette. Vi har haft det med til vores prioriteringsmøde og det er noget vi er gået videre med.
Det er noget jeg også kan se er kommet frem som forslag senere hvor min kollega Camilla har svaret: http://forum.e-conomic.dk/14643/

Så status pt. er at det ligger hos teknikken som en opgave.
Hej Laila

Som du forhåbentlig har set i Camillas svar, så er dette indlæg blevet prioriteret. Projektkortet kan nu åbnes i et pop-up vindue som oppe til højre kan gemmes i et vindue, så flere projektkort kan være åbne eller bibeholdes på samme tid.

Jeg vil derfor lukke dette indlæg som gennemført nu, så du skal have mange tusinde tak for dit forslag. Det sætter vi stor pris på :).