Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Korrekt tekst på kontoudtog

0
Når man skal sende et kontoudtog og der både fremgår fakturaer og kreditnotaer af dette, står begge posteringer som "fakturaer" (dog har kreditnotaen et minus foran).

Er det ikke muligt at ved næste opdatering at der på den linje som er en kreditnota også står kreditnota (ellers kan det nemt misforstås af kunderne)

Tak :)

 

Venlig hilsen

Tiger Media A/S

 

Marian Mikkelsen
i Forslag » Salg af (120 points)

1 Svar

Hej Marian

Det er muligvis mig der kigger et andet sted end der hvor du mener (Rapporter --> Kunder --> Kunderkontokort eller Salg --> Kunder --> Kundekontokort), men jeg mener da bestemt at den skriver Kreditnota på de linjer der er kreditnotaer, på kontokortet? :)

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
Hej Philip,
Det er ikke under Rapporter.
Hvis du går under "rykker" og vælger kontoudtog (finder kunde), så er det på dette kontoudtog der ikke står korrekt tekst.
Grunden til at det er denne sti jeg vælger når der sendes kontoudtog er at dette bogføres på debitorkortet, så man kan se at der er sendt et kontoudtog inden man evt. vælger at sende en rykker.

Er det muligt også at få teksten som kreditnota på dette kontoudtog som det er hvis man vælger det via rapporter?

VH Marian
aah okay på den måde. Det lyder til at du inde under "Tekst" når du laver dit kontoudtog, har der til at stå Faktura i feltet "Tekst til fakturaposteringer" Hvis der tilgengæld ikke står noget i dette felt, så vil den skrive henholdsvis Faktura ved faktura og Kreditnota ved en kreditnota. :)