Automatisk tildeling af varenummer ift. varegrupper

0
Hej

Er det muligt at få systemet til selv at tildele nye varer, et fortløbende varenummer bestemt efter varegruppen?

Hvis jeg har en varegruppe der har nummer 100000, vil jeg gerne have, at den første vare der oprettes, automatisk får tildelt varenummer 100001, den næste vare får nummer 100002 og så fremdeles.

Håber der er et klogt hoved der kan hjælpe mig :-)
i Spørgsmål » Lager af (200 points)

1 Svar

Hej Phillip 

Det er ikke muligt selv at lade den forslå varenumre ud fra en nummerserie og med udgangspunkt i hvilken varegruppe varen ligger i. 

En måde at løse det på, hvis du har rigtig mange varer der skal oprettes, er at du skriver dem allesammen ind i et Excel-ark  og importere dem til dit varekartotek fra filen. Det forstiller jeg mig i hvert fald vil være nemmere hvis man er en smule ferm med Excel :) 

For at være sikker på at du får de korrekte informationer med på varerne kan du evt. først gå ind under Alle indstillinger --> eksporter data --> Download lister enkeltvis --> send data --> Vare.csv - så vil du få en fil der indeholder de kolonner som også kan importeres i e-conomic.

Hvis du er i tvivl om hvordan du eksportere og importere filer i e-conomic skal du selvfølgelig være velkommen til at ringe til os på 88 20 48 40, hoppe på vores chat, sende os en e-mail eller følge denne guide til at importere varer

Håber det er noget der kan bruges :)


Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (17.7k points)