Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bestilling - blanke linjer til adskillelse af varetekst.

0
Vi har ofte bestillinger med mange varelinjer.

Vores varetekst er ligeledes ofte med mange informationer - ofte 8-10 linjer.

Har man så en bestilling med ca. 20 varelinjer, er det svært for leverandøren at se, hvor en varetekst ender og en ny varetekst begynder.

I modulet fakturering er det muligt at lægge blanke varelinjer ind til adskillelse af egentlige varelinjer.

Det vil være en stor hjælp, hvis dette også kunne lade sig gøre i formular til bestilling.
i Forslag » Lagerstyring af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej DF Perforering

Tak for jeres indlæg, jeg kan sagtens se jeres problemstilling.
Argumentationen for at de blanke varelinjer ikke kan anvendes i bestilling/modtagelse/vareleverandørfaktura, er at disse linjer udelukkende kan/skal bestå af varenumre som er inkluderet i varelageret. Ovre i fakturamodulet hvor funktionen med blanke linjer findes, har linjerne ikke de samme finansielle/systemmæssige konsekvenser.

Eftersom linjerne på bestilling/modtagelse/leverandørfaktura har denne funktion, kan systemet ikke registrere blanke linjer, og det er en funktion vi desværre ikke kommer til at implementere i den nærmeste fremtid. Dertil ville der simpelthen gå for mange ressourcer i forhold til hvor mange kunder vi kan berøre med denne funktion.

Jeg håber at denne forklaring har kastet lidt lys over sagen og at svaret er tilfredsstillende.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)