Informizely customer feedback surveys

Vis total beløb på salgsfakturaoversigten

0

Når jeg som webshop skal fakturere ordre, så indlæser jeg dem automatisk. Når jeg skal til at bogføre dem, så sidder jeg med en stak ordresedler, hvor jeg først stemmer ordrenummeret af og efter dobbelttjekker jeg lige totalbeløbet, for at sikre mig, at alt er indlæst korrekt og at der ikke er noget moms, fragt eller andet som er gået galt. Desværre kan jeg kun se nettobeløbet og på mine ordre sedler står totalbeløbet altså inkl. alt - Det beløb som kunden faktisk skal/har betalt.

Var det ikke muligt at tilføje en kolonne med dette? Det kan ikke passe at jeg er den eneste som dobbelt tjekker at alt er i orden. Specielt når man sælger til private.

 

i Forslag » Salg af (570 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Rito

Tak for dit indlæg og glimrende forslag, det er super fedt at du vedhæfter en illustration, det giver et perfekt billede af hvilken funktion du ønsker :)

Der har været lignende forslag, der går på at man kunne have nogle brugerspecificerede kolonner. Dette er dog noget der er så tungt og kompliceret at udvikle, at vi kunne anvende de ressourcer på andre områder hvor resultaterne ville være "større" og lige præcis i det her tilfælde ligger der allerede en funktion der viser nettobeløbet på tilbud/ordre/faktura. Hvilket anses for at være det totalbeløb der er mest relevant, da det er dét beløb der bliver ført videre i regnskabet. Vi prøver altid at ramme "bredest" muligt, således at vores løsninger passer til størstedelen af vores kunder.

Som udgangspunkt syntes jeg ikke at vil være relevant at sætte bruttobeløbet op i kolonnen herude, der er naturligvis nogle kunder heriblandt dig, der vil kunne få glæde af funktionen, når der er salg til privatkunder, men vi prøver som sagt altid at anvende vores ressourcer til udviklingen således at vi rammer bredest muligt. Derfor vil dette forslag ikke blive taget til overvejelse i denne omgang.

Venlig hilsen/Best regards

 

Lauris P. Sørensen

Team Scale, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (35.0k points)