Informizely customer feedback surveys

Sortering efter ekstratekst i abonnementsmodulet

0
Hej med jer.

Vi bruger jeres abonnementsmodul rigtig meget og er i princippet glade for det. Vi mangler dog en enkelt ting som jeg måske tror blot er en simpel fejl at det ikke allerede kan.

Man kan under abonnenterne vælge at sortere disse efter ekstra teksten ved at trykke på linien "ektra tekst til ordre/faktura" Dermed er alt i den skønneste orden i forhold til at vores debitor som har alle abonnementerne nu let har overblik over til hvem og hvor meget der skal viderefaktureres. Nu kommer problemet. Har man lavet sorteringen, og herefter ønsker at lave en abonnementskørsel, bliver samtlige linier på fakturaen for det enkelte abonnement ikke længere sorteret efter ekstrateksten men derimod efter oprettelsesdatoen.

Mon ikke det kunne lade sig gøre at når der er soretet efter ekstrateksten inden kørslen, så er det også denne sortering der anvendes når faktuaren generes?

Med venlig hilsen

Jesper N. Jørgensen
TRP Solutions ApS
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Jesper

 

Tak for dit indlæg smiley

 

Først og fremmest er jeg da glad for, at I kan bruge modulet i jeres hverdag. Jeg er dog ikke nødvendigvis helt med på, hvad du mener i indlægget? Det som jeg læser er, at du mener den sortering du kan lave i abonnentoversigten under det enkelte abonnement? At denne så skulle påvirke rækkefølgen på hvordan de enkelte fakturalinjer bliver oprettet?

 

Jeg læser at behovet opstår fordi I har mange af det samme abonnement på en abonnent og når i så laver kørslen så samler i det til 1 faktura? Håber jeg har forstået det korrekt i al fald. Jeg kan sagtens se at forslaget om, at den så skulle genbruge den sortering, når man laver kørslen giver super god mening i den arbejdsgang I har. Jeg må dog indrømme, at jeg ikke har hørt problemstillingen før, og jeg tænker det vil kunne skabe forvirring, hvis den pludselig oprettede efter den sortering man lige havde foretaget, som måske var gjort med en helt anden baggrund.

 

På baggrund af mængden af brugere jeg som udgangspunkt tror det her vil hjælpe og ovenstående bekymring omkring logikken for alle, vil jeg som udgangspunkt sige, at det ikke er noget, der vil blive implementeret på nuværende tidspunkt. Dog vil jeg altid tage det forbehold, at rigtig mange støtter op omkring forslaget her, og så vil vi naturligvis genoverveje det.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)