variant kolonne i vinduet "I ordre"

0

Hej... 

Vi bruger e-conomic sammen med lager modulet. I lager opretter vi varenumre (tøj) med varianten størrelse.

Vi sælger B2B og laver del leveringer til rigtig mange af vores kunder, da vores tøj bliver leveret til os fra systue i flere portioner.  

Vi har ofte brug for at kunne se hvilken kunde der har bestilt X varenummer i X variant. 

I pakke situation mangler vi overblik på "rapporten" "I ordre" -varenummeret bliver vist ligeså mange gange som der er varianter, men der er ikke nogen mulighed for at se hvilken variant det er -kun at der er varianter.

I vores verden ville det være naturligt og utrolig optimerende hvis der var en kolonne der viste... ja rigtig gættet, varianten :-)

Hilsen Lars

i Forslag » Lagerstyring af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Lars :)

tak for dit indlæg.

 

Jeg kan godt følge dig i at det ville være samt at se under varen pr. variant. Dette vil dog give rigtigt mange forskellige tal og kolonner. Alle er det samme, altså "i ordre". Derfor når man benytter lager, har vi den funktion at du kan klikke på beholdningsmatrix i højre side, og så her få vist hvor meget der er i ordre, på de enkelte vare og varianter.

Dette forum har været oppe og vende før på vores forum hvor det også blev besluttet dette ikke skulle implementeres, derfor sættes dette indlæg også til implementeres ikke.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (6.9k points)
jeg ved godt at man kan benytte beholdningsmatrix, men som jeg ser det, så er den informationen i matrixen på samme måde som "i ordre" mangelfuld (ifht. pakkeseddel) når de står alene, det er jo præcis de to informationer som der burde sættes sammen -det ville give overblik over de rigtig mange forskellige kolonner og tal i "I ordre"