Følgesedler SAVNES - uden lagerstyring TAK

+1

Hej

Vi er en mindre fremstillingsvirksomhed, med mange individuelle produkter

vi selv fremstiller. Vi har fravalgt lagerstyring, da det ikke passer til vores virksomhedstype,

det ville simpelthen bliver for stor en arbejdsbyrde administrativt.

Under faktura modulet har Economic så valgt IKKE at have mulighed for at skrive en følgeseddel ud.

Der kan oprettets tilbud, ordrer og fakturaer, men ikke en følgeseddel. Hvad er dog begrundelsen for lige at der ikke skal sendes en følgeseddel ud med varer, bare fordi man har fravalgt larmodulet. Uanset om man har lagerstyring eller ej, skal kunden da ha' en følgeseddel! Det forstår jeg slet ikke.

Ja så kan man så benytte sig af et Cowboy-trick. Hvor tilbud i layout ændres til ordrer og ordrer ændres til følgesedler (giver en del forvirring for personale der ikke er skarpe i EDB for i Economic hedder ordren stadig Tilbud og følgesedlen stadig ordre når man kigger på skærmen - det er kun "inde bag" i layoutet det ændres).

Nå men nu får vi brug for også at kunne skrive Tilbud, så det hele falder til jorden.

Hvor svært kan det være at oprette den følgeseddel under fakturamodulet. Den er virkelig savnet.

Vi har brug for Tilbud, ordre (og den må IKKE indeholde priser, da den bruges som arbejdsredskab i produktionen hvor alle også gæster kan se beløb), følgeseddel, faktura.

PLEASE tag det med næste gang I vil forbedre systemet.

 

Iøvrigt er vi ellers tilfreds med programmet.

 

Mvh

Jackie


 

i Forslag » Salg af (170 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Jackie :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Grunden til, at der ikke kommer et decideret felt uden om lager der hedder følgesedler er, at vores regnskabssystem er standardiseret, og derfor giver jeg ret i det vil passe til din virksomhed, men da størstedelen af vores kunder aldrig vil kunne benytte denne funktion, er det ikke noget vi vil implementere.

Følgesedlerne ses som værende en lagerfunktion, hvor du registrere de leverede vare fra dit lager på antal, derfor findes funktionen kun ved tilkøb af lager.

Som du selv skriver forefindes løsningen med du enten kan benytte tilbud eller ordre til at udarbejde dine følgesedler. Du kan dog hvis du allerede benytter tilbud eller ordre, lave et nyt layout via design og layout som bruges til følgesedler, og så blot anvede dette layout når du skal lave følgeseddel under en af disse faner, selvom du benytter fx tilbud til at lave reele tilbud, kan den også bruges dobbelt så du også laver dine følgesedler via fanen. Cowboytricket forefindes her.


Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (6.9k points)
Hej Jackie

Vi lave app´s til e-conomic og vores specielle fokus er logistik.

Jeg vil gerne snakke med dig om, at lave en følgeseddel, der passer til jeres behov - vi har allerede lavet løsninger til bla. en produktionsvirksomhed således de fra deres produktionssystem kan indlæse ordre i e-conomic.

Hvis du er interesseret vil jeg gerne have en snak med dig - du kan ringe til mig på telelfon 7025 7600 eller send en mail til mig på php@itnvision.dk, det er selvfølgelig uforpligtigende.

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (18.2k points)