Abonnementsperiode i e-fakturaer!!!

+2
Vi har et MEGET stort ønske om at få mulighed for at få vist abonnementsperioden samt navnet i e-fakturaer. Der er rigtig meget tidsspilde for os, da vi manuelt skal indsætte "NAVN" og "PERIODE" i fakturaer vi sender til EAN kunder...

Kan se vi ikke er de eneste, så kunne være skønt at få udviklet lidt på det område.
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (210 points)
status opdateret af
Jeg kan ikke forstå at denne kommer under kategorien "implementeres ikke". Det er et dagligt irritationsmoment, som mange af os har gjort opmærksom på flere gange i årenes løb. Nu synes jeg det er på tide i gør noget ved det. Jeg har brugt e-conomic nu i 8 år - og denne funktion mangler vi virkelig nu.

1 Svar

Hej Frank :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Ja det kommer ikke med på selve fakturaen der bliver sendt fra EAN, dette skyldes at nemhandel ikke tager varelinjer med, hvor der ikke er antal eller pris. Dvs. alle linjer sendes herfra, men nemhandel godtager ikke linjer uden antal og pris.

Alternativt kan du rette i varenavnet på den / de linjer, hvor der er beløb på, og så notere perioden her. Hvorefter dette naturligvis så vil blive vist på kundens EAN faktura.

Vi er bekendte med problemstillingen herinde fra, jeg sætter dog stadig indlægget til implementeres ikke, da det ikke er noget der kommer i den nærmeste fremtid.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (6.9k points)
Jeg mangler også denne funktion, og har manglet den længe - nu er jeg nødt til at se mig om på markedet efter et andet økonomisystem... Det synes jeg er ærgerligt, når jeg tidligere har påvist en metode, så I let kunne implementere dette!