Arbejdsseddel

0
Vi sidder til dagligt med en lang række af projekter, der alle sammen køres i projektstyring.

Vi har flere forskellige folk, der kører ud på de respektive projekter. I den forbindelse har vi ofte brug for at kunne give disse folk en arbejdsseddel med. Således der kan gives en kort beskrivelse af projektet og medarbejderne har mulighed for at skrive evt kommentarer, vi har brug for på kontoret inden videre udfakturering, mv.

Det ville være rart, hvis der var en funkrtion inde i projektstyring, der muliggør udskrift af netop sådan en arbejdsseddel. Evt. efter at projektet er oprettet med de oplysninger der skal til.

Jeg tænker, at det blot kunne være en funktion der hedder: udskriv arbejds-/projektseddel.

Håber dette på sigt bliver en mulighed.
i Forslag » Projektstyring af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Ibk :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Arbejdssedler, er ikke noget, der direkte vil komme via e-conomic. Dog har vi åbent API, hvorfor andre app partnere kan håndtere dette direkte via deres systemer. Du kan se vores app partnere vedrørende projektstyring her.

For yderligere gennemgang af hvad de forskellige kan, samt hvordan vi kan tilpasse en optimalt løsning til dig, skal jeg bede dig hive fat i vores support enten via telefon 88 20 48 40 eller på mail projekt@e-conomic.com .

Alternativt til arbejdssedler kan der via e-conomic systemet bruges tilbud, hvor du kan sende en mail til dine medarbejdere, hvor du beskriver han de skal lave.

 

Dette indlæg sættes til implementeres ikke, da det som nævnt ikke vil være mulighed der kommer inde via e-conomic i den nærmeste fremtid.

 

 


Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (6.9k points)